"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, May 25, 2009

Sesuatu yg bru...

hari ni aku ubah stail blog nih...xnk laa menampkkan ciri2 yg hipokrit...so, blog ni aku yg manage...sesuka ati laa kan nk uet apo...itu eden punya suko...bnyk mende nk cite ni...tpi bdn letih sbb bru je smpai dr sg.buloh...driving sngt2 memenatkan...sok nk sek...bdn mesti cergas n cerdas supaya xngantok diclas..ok la..jumpa lgi sok ek...salam...

4 comments:

ustazah dyLLa said...

just testing...

Mrs. Zuki said...

Selama ni, blog ni rupanye hipokrit ke?
Another soalan cepumas for u.

ustazah dyLLa said...

xdela hipokrit sngt...besa laa...sbnrnye diri ni simple je...tpi berlagak, kononnye bgus la...hikhikhik....

haziefa said...

Salam 3alaik.. wah.. blog ni chanteek dan simplee.. betul.. ini bukan komen hipokrit hehe

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors