"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Sunday, June 27, 2010

anak buah no. 11...

salam semua...
maaf ye, aku tak sempat nak update blog...
tak sempat nak singgah ke blog korang...

aku berada di sg.buloh sekarang ni...
tengahari tadi sampai...

agak kelam kabut jugak kerana xde plan pun nak datang sini...
alih2 kakak aku msj bagitau nak bersalin da...

dia dah masuk wad dari malam semalam...
alhamdulillah kami sempat sampai sblm dia bersalin...

mak & abah aku sempat jumpa kakak aku sblm bersalin...
tak lama lepas tu baru kakak aku selamat bersalin...

alhamdulillah, baby girl...berat 3.7kg...
semuanya selamat...

sok tengahari aku akan pulang ke kmpg smula...
ni pun mengambil ksempatan tuk update...

kegembiraan menyambut anak buah no. 11 ni terasa kelainan...
rasa macam aku je nak dapat anak...

xcited terlebey plak...
hikhik...

jom2, tengok gambar baby girl...

~ baby girl 3.7kg ~

~ bersalin normal...baby with mama, sister n her brother's ~
tahniah yong...

~ kita tengok dari luar dulu ye abang ayit ~

~ selamat diazankan...dah celik mata baby ~

~ ayah bersama baby girl ~
tahniah yeop


~
wHite R
osE ~
''''''''''''''''''''''''''
rasa sedih pun ada...bila laa aku nak ada anak sendiri ni...

9 comments:

Yasminhamid said...

tahniah..
comel dan chubby. geram tul tengok

Amieynna Amin said...

tahniah..
comel n putih gebu..

jgn la sedih2..
insyaallah ada rezeki nanti ada la anak..
mesti lagi comel sbb mummy die pun comel kan..

=)

white rose said...

kak min,

baka kami sume chubby n comei...
hikhikhik...

white rose said...

amieyna~

tq...
sedey gak ni...
umo dh jauh...
kawan2 sume dh beranak pinak...

~ngee...

alfa juliet said...

budak skang ni memang lahir besar2 ek..dah mcm umur sebulan.hehe

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Tahniah dapat anak saudara baru. Comelnya.

sahromnasrudin said...

tahniah..masa anda akan tiba akhirnya :-)

Nia said...

Same la kita, bila tengok baby aje teringin nak ada baby lagi..huhu...
Takpe, satu hari nanti, insya Allah u akan ada anak sendiri juga.

Jom Kegel!!

blueCITY® said...

salam ros cayang,
sihat ya?
semalam akak g sg buloh gak weh
heheheh...

alololo cumelnya baby gurl tuh
cam mak cik dia gak kan
hehheeh...

ps:
jgn sedih2 ya
rezeki, ajal maut di tgn tuhan dik
redha sahaja
akan ada hari buatmu nanti
insyaAllah

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors