"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, June 24, 2010

saya tidak suka cuti...

salam semua...
alahai, dah bape hari aku tak update...

maaf ye, ade masalah sikit kat umah aku ni...
atok aku sakit, so beri perhatian yg lebih kat dia...

arini 1st time dalam tahun ni aku amik cuti...
bukan tak cukup dengan cuti sekolah baru2 ni...

tapi kerana membawa atok aku ke hospital tuk cheq darah n segala mendenye...
sebagai cucu yang ada, aku bertanggungjawab terhadap dia...

alhamdulillah, semuanye berjalan lancar...
atok aku pun dah semakin sehat, makan pun sudah berselera...

bila cuti ni rasa macam xde keje...
boring pun ade...

hikhik...

ok la...korang wat keje elok2 ye...
kang boss marah...


~ dihari persandingan FAUZAN & FIZA ~
tahniah, selamat pengantin baru...



~
wHite R
osE ~
''''''''''''''''''''''''''
rasa mahu larrriikkkk...

5 comments:

Yasminhamid said...

harap cepat sembuh la atoknya... syukur punya cucu yg prihatin cam ustazah...

sahromnasrudin said...

cikgu cuti tujuh hari je kan..so, kureng la GCR tahun nie kan huhuhuh :-)..xpe...

Cikgu ILi said...

Semoga Atuk semakin sihat ye Dila...cucu yang boring patut datang je sekolah tadi...ape salahnya saje2 lepak walaupun cuti.;0

Nia said...

Salam ziarah ya,

Harap atoknya cepat sembuh.

blueCITY® said...

salam ros ,

apa kabo
sihat ke?

akak suka cuti
egegegeg
sebab tika cuti
akak tak perlu jumpa siapa2 di opis
tak perlu berdepan dgn hipo2
so,
ketika cuti paling kusuka
lepak dirumah
layan tv
tido
jalan2
makan
heheheh...

ps:
semoga atuk kembali sihat ya
sayang cucu atok nih ya

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors