"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, June 30, 2010

busdey ALONG...

salam semua...
alahai...hari rabu...

kejap je rasanya...
dah nak masuk bulan 7...
rasa macam dah tua lak...

hakhak...

malam semalam sambut besday anak buah no.3...
mak ayah dia leh lupakan besday anaknya...
sibuk sangat dengan kedai...
naseb baik along ada ummi dia yang caring...

yeeeeeehaaaa...

ala, sebenarnya xdelaa ingat sangat, disebabkan ade remind dlm hp,
tu yg leh ingat...
hahaha...

anak buah dah 11, jenuh nak ingat bab2 tarikh ni...
belum ada anak sendiri lagi...
hikhik...

petang nti aku jalan2 ke blog korang ek...

~ menu khas...dimasak oleh abangku ~
KERAPU 3 RASA & TOMYAM

~ kek besday girl ~
NURUL FATIHATIL HIDAYAH BINTI NURUL JALILI

~ along dan irfan ~


~
wHite R
osE ~
''''''''''''''''''''''''''
berat aku naik balikkkk...

8 comments:

blueCITY® said...

salam

huhu...
akak tak pernah ingat n ambik tahu pun tarikh2 besday anak2 buah
dah terlalu ramai
so,
bila ada buat makan2 besday anak buah, akak ada di kampong
aka pergi g raikan
spnsor lah apa yg patut
biasanya mereka buat serentak
adik badik pakat2 buat sekali anak2 dia
baru meriah gitu...

uhuh along dah macam mak cik dia ya
hehehh...
naik balik? sebabb makan ke or?
lallaal

sahromnasrudin said...

berat naik brp kilo?? klu setakat sekilo, tak yah risau la yerk...

white rose said...

salam kak biru...
huhuhu...

sy ni kan ade sifat keibuan yg tggi...
hahahaha...
ala, saja2 je bagi semangat kat anak2 buah...
dulu2 sy tak merasa, saja bagi dorng rasa...

along n anak2 buah lain dh mmg baka dri ummi dia la...
hahaha...

naik ade 2 sebab tu...
yeeeehaaaaa...

white rose said...

pokcik sahrom,

risau2...
xmo naik la...
penat berbulan2 nak turunkan...

alfa juliet said...

cantiknya kek..siap ada bendera malaysia u

Nur said...

bagus betul makcik rose..
aku bila balik kampung, aku akan celebrate semua sekali familys aku punya besday... termasuk le mak abah aku..

best jugak..

happy belated beday utk anak sedara kau rose..

Cikgu ILi said...

Suke betul beli kek..
Napa berat naik balik?
Pakai lagi tak jusmate tu Dila?

Nakamura Kazuki said...

tahniah..nanti sambut besday ustazah...senpai bagi hadiah bola ok....hehehehehe

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors