"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, September 17, 2010

Anda dijemput menyertai myJodoh

Salam semua...
aku tengok ramai lagi blogger yang masih bercuti...
masing2 senyap je blognye...
yang mana duk komen akunye blog je yang asyik keje je...
hahahahaha...

aku belek email2 aku...
sekali tu, zzuuuppppp...
terbaca ni...
------------------------------------------------------------------------------------
Hak Cipta Terpelihara menjemput anda menyertai myJodoh

Assalamu'alaikum,
Anda dijemput untuk menyertai myJodoh.net sekiranya anda 'sedang' dan 'bersungguh-sungguh' di dalam pencarian pasangan hidup.
myJodoh.net telah wujud semenjak tahun 2002 dan merupakan portal pencarian pasangan hidup yang pertama dibina untuk muslimin dan muslimat di Malaysia. Secara diam-diam myJodoh.net telah membantu beratus-ratus pasangan menemui pasangan hidup mereka.
Klik pada link berikut untuk menyertai myJodoh.net.
http://www.myjodoh.net/

 
Sekian, terima kasih.
Webmaster myJodoh.net
webmaster@myjodoh.net


------------------------------------------------------------------------------------
hahahahaha...aku terkejut betul...
mane laa dorang tau yang aku ni bujang...

~ gadis koboi main gitar sambil nyanyi lagu SELAMAT HARI RAYA ~
hahahahahaha...


~ maka genaplah usia ini melangkau setahun dari suku abad..."Ya Allah, jadikanlah diriku hambaMu yang BERIMAN, sabar, tabah, tawakkal, redha & sentiasa bersyukur dengan Rahmat, kasihsayang serta RezkiMu...kuatkanlah jasadku agar terus beribadah kepadaMu, panjangkahlah usiaku supaya diriku terus berbakti kepada kedua2 ibubapaku, masyarakatku & anak2 bangsku..."‌ ~

5 comments:

sahromnasrudin said...

salam..alamak ustazah..sy tak layak la nak join web nie hehehehe..takpe, nnti sy cadangkan pd kekawan sy yang masih single mingle kan :-)

ana said...

i'm back..hehehehe
bagus tu..cuba la, x salah klu cuba. ajal maut jodoh ditangan tuhan tapi kita kena usaha gak..tul tak?

Nur Misnan said...

salam BRP
amboi2... siap bertopi koboi dan bergitar..
cuba main kuat2 sikit.. mesti ada cik abang koboi datang join skali..

huhuhuhu

Nia said...

uik,..abih tu, join ke dik?



Entri Terkini: Kenapa aku tak dapat BW?

alfa juliet said...

apa salahnya join..mana tau..huhu

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors