"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, September 21, 2010

ade kesah ke?

salam semua...
dah lama tak hapdet blog...
aku busy...busy dengan keadaan sekarang...

keadaan selepas raya...
hahaha...

jenuh aku nak handle smula corak pemakanan aku...
diet oh diet...

semalam ade seorang member aku tersentap dengan komen aku diFB...
member lama sejak sek men...
ntah dari mana dia dtg tanpa salam,
then terus tersentap dgn komen aku...

dia cari pasal,
dia pulak tersentap...
dia add aku,
dia pulak removekan aku...

hahahahaha...
ade aku kesah???

~ mahu dikerat2? kemudian dibakar??? MAHU??? ~
hahahahaha...sengal

~ anak2 didikku sedang berjuang dalam UPSR ni, hati aku yg gelisah gulandah...harap2 semuanya berjalan lancar...~

11 comments:

sahromnasrudin said...

salam ustazah..janganla kerat2..cincang2 je pun dh ok..tak la sekijam sgt kan huhuhuhuh

ana said...

tersentap tgk gambar...hahahaha
biasa la hati org tak boleh nak jangka....jgn lupa jd follower kak ana tau!

azza said...

biasala manusia mcm tu..removekan je dia dari kehidupan kita nie

Yasminhamid said...

seram tgk pedang tu... sabar yer...

Abd Razak said...

Salam ustazah...

Jangan letak kat leher ustazah... terkerat diri sendiri kang

white rose said...

jgn risau la...
tu kayu je...

kalo pedang betul2, sy tak buat...

Adlina Husaini said...

apa kes sentap2 nih hihi

salam ziarah ^_^

Adlina Husaini said...

apa kes sentap2 nih hihi

salam ziarah ^_^

Nia said...

dia sentap kenapa dik? isk..isk...cuba bawak berbincang..eceh..

Amieynna Amin said...

biasa la tu..
da add, remove sendiri..
bak kata saya..
"kau add aku xsuruh, ko remove aku xhalang"..
haha

white rose said...

ala,biasa la tu...
hormon tak stabil lepas2 raya ni...

hahahaha...

biarlaa...
janji dia bahagia...
tul tak ATOK...

ATOK, OH ATOK...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors