"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, October 1, 2010

maaf yaa tawan2 (edisi 3)

Salam semua...
berapa banyak edisi maaf2 le...
hahaha...

ape2 pun aku still nak mintak maaf...
minggu ni so busy...
busy dgn majlis makan2 free...

bila balik dah kenyang....
ha, ape lagi...TIDOOO....

sok2 aku g umah korang...
dah rindu nak berjalan ke blog korang...

ok, see again....

~ gi KL arini...doa2kan selamat ~

10 comments:

sahromnasrudin said...

salam ustazah..jgn lupe makan doa makan tau huhuhuh....

Nur Misnan said...

salam BRP
adoiii... karang ada plak terkolestrol lebih..
huhuhu...

lain kali nak makan ajak sekali ok.. =)

luahfikiran said...

SALAM,
ESOK LUSA MEMANG BANYAK OPEN HOUSE ! MANA YANG BOLEH PERGI, KITA PERGI. KALAU ADA KESEMPATAN, KITA BLOGGING

ana said...

salam...
beraya sakan ye...takpe free nnti blogwalking yer

Nia said...

yeah,..sudah boleh komen. bz beraya ya..hehe..rezeki2 tuh.

tukang karut said...

tkpe,ade lg 1mggu nk mintak maap...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku pun mintak maaf juga

Amieynna Amin said...

kite pun byk aktiviti makan skg..
abes laa makin tambah berat laa..
hehe..

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Raya dah tak lama lagi nak balik dah.

Selamat menyambut rayalah yer untuk White Rose sekeluarga.

Adlina Husaini said...

amboi2..kelass ko eh deq..makan tak hengat balik titun!


familysempoi

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors