"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, January 19, 2011

CARI LAKI, JANGAN KACAU HIDUP ORANG...

Assalamualaikum semua...

finally...
aku diketemukan dengan INSAN yang begitu BAHAGIA...

terima kasih kerana meninggalkan KOMEN yang BEST skali...
aku tak marah...

serius...AKU BUKAN PEMARAH...
alam MAYA ini dah jadi 1 MEDAN...

MEDAN orang ramai...
kau kena TERIMA cadangan/ KUTUKAN...

jangan salah faham...

~ AWARD TERBAIK PUNYA... ~

aku nak tanya korang...

AKU NI SUKA KACAU HIDUP ORANG ke?
BLOG AKU NI BERBENTUK LUCAH ke?
SEGALA KOMEN YANG AKU KOMEN KAT BLOG KORANG TU BERBENTUK KRITIKAN  ke?

jawab dengan SEJUJURnya...jangan sembunyikan ayat korang...
aku BOLEH TERIMA...

jangan risau...
aku tak kisah laaa yang komen pun TIADA NAMA...


~ YANG BURUK & LEMAH ITU DATANGNYA DARI AKU...yang BAIK & SEMPURNA ITU HANYA DARI YANG MAHA ESA... ~

20 comments:

nurkass said...

subhanallah..
makhluk asing mmg camtu dik..ada baiknya tak payah layan..yg penting kami yg regular blogger ni sentiasa menyokong blog ni..caiyok2..

MY HEART said...

jangan layanlah orang camtu.. dia tu takde telor/p**i (ni baru la dikatakan ayat lucah) sebab tu komen blog ko guna anon...

kalo berani sangat, tunjuk diri le..

dah2 jangan layan orang tu. pedulikan dia..

bagi akak, blog ko ok dan ada sket2 muslimah disini.. i loike...^_^

white rose said...

[NURKASS]
memang tak layan...
biarlaa dia nak buat apa...
bukan sy rugi apa2 pun...
thanks ye kak sudi setia disini...


[MYHEART]
hahaha...klako lee akak nih...
bikin gamatkan suasana...
miahahaha...

ala, biarlaa dia...siapa dia pun sy tak mahu tahu...
dia BAHAGIA sangat tu...

thanks ya sudi setia disini...

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Sabar jerlah Dylla, sambil tu doakan semoga dia insaf.

Nur Misnan said...

hantu mana ler yg buat cik putih
hangin kus2 nih...

bg aku ler manusia yg guna
nama MAHLUK ASING nih
memang tak ada balls..
berani tunjuk muka der..
baru temu halia dgn kunyit..

kau ignore jer manusia nih
pk2 sangat kau plak yg fenin

therosputih said...

hadoi...lucah tak lucah, biasa saja lah, selalunya mesti dapat sesuatu kalu follow entry kat sini...

takpelah kak, penat lak rasa tetibe tgk kes tak kesudahan gini, akak yang nanggung lagi penat agaknya...

sudah terang lagi bersuluh rasanya ayat ni
"ha, nak pegang bunga ros putih yek...
sebelum pegang, basuh tangan dulu...
nanti kotor plak bunga ros putih nih... (^_^)"

basuh tangan dulu ye, jangan kotorkan bunga ros putih...

echa said...

nak tegur pun nape x letak nama n link?
Nape mesti anon?
sabar je la ye =)

E.d.Y said...

ognore je..org macam tu bacul

Sasa Al-Sharif said...

dem! manusia busuk hati betul. siapa orang tu? dia komen tanpa mengenali cik ros dahulu

biskut said...

wah! gawat nih WR...kena fight back demi untuk sebuah penjelasan nih..tapi ya kan,dia cuma no body..

sikap cool itu harus dikekalkan...

white rose said...

[KUNANG-KUNANG]
salam kembali kak ani...
biarlah...sy xnak ambil tahu sapa orangnya...


[NUR MISNAN]
takpe kak...
jangan risau...sy xde ape2...
biasalah keadaan nih...
normal...

cool ye kak...


[THEROSPUTIH]
dah laa dik...
jangan pikir2kan...
biasalah ni...
balik2 nanti akak jugak yg kena...
baik akak diam je laa...

white rose said...

[ECHA]
cute la nama awak...
takpela echa...
biarlah...AKAK SEORANG YANG SABAR...


[E.D.Y]
nauzubillah min zalik...
jangan cakap mcm tu...sabar ye...

white rose said...

[SASA]
ya, mmg orang tak mengenali aku...
biasalah bila dah terjadi mcm ni, kenal ke tak kenal semua dah jadi busuk...


[BISKUT]
haha...
bisk...orang sorangkan PEDANG, aku sorongkan bantal...
jangan pikir aku ini seorang perwira yang berjuang tanpa faedah...

sissyira said...

salam

kacau betul baru tahu...heheheh...


mungkin dia tu terlebih kromosom kot....

TiKa LEh said...

dia jeles kot kak...abaikan je org tu..xpnh sng dgn kebhagiaan org len..huhu

niesz said...

berani krn benar..tkut krn salah..sbr ye kak..

Nia said...

ooo,..akak ade laki pun akak suka je kacau hidup org..haha...

ko kaco org ke dik? setahu akak takde pon.

Cma Shiema said...

uiksss..sapekah makhluk tidak bernama tu??
iskh2...x molek deh..
akak...sabar dgn dugaan yg dtg..biarkan "dorang" tu..

Anonymous said...

kalau tak lucah, motif asyik cerita psl malam pertama (blm kahwin tu), buat bunyi2 lucah la (taip)....eiiii please lah nampak sangat awak desprate nak berlaki.

Anonymous said...

wahahahaahha...ni pehal lak nih....kalo nk berlaki pon ader ke die nih mintk duet ko tu..ase nye seposen pon x de die mintk duet ko semate2 nk berlaki....hahahahaha...ade gak makhluk tuhan yg mcm nih ek dalam dunie nih....elok bg mkn buaye kt zoo negare je org mcm nih....

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors