"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Sunday, October 18, 2009

Hidup mesti bahagia...

Salam kembali...alamak, lmbt jugak ustzh hapdet blog kan...urmm...ape2 pun jgn laa risau, ustzah xkemana2 pun...cume job parttym ni bertmbh2 sejak akhir2 ni...almaklum laaa sebok nk kawin...so, harini alhamdulillah dpt 2 job...1 dh siap, 1 lgi dlm proses...ade laa rezqi lebih bln ni...alhamdulillah...

>ok...,maaf ye...ustzah cube nk upload pic, tp xleh...blogger tgh update dorngnye setting...aduhai...mcm2 pic ustzh nk tunjuk ni...ape2 pun, kalo dh ok nti ustzh upload ek...laa ni masih duk usaha nk update blog2 yg lain lagik...sape2 lom tido ni, g laa tido...mane yg cuti esok hari, tahniah...


11 comments:

Nakamura Kazuki said...

ustazah gambo tak kuar punnnnnnn....atau mungkin kat laptop ambe je takde gambo kuar...apapun tahniah rezeki murah..lebih2 bleh belanja ambe kat sini...hehehe

NuR said...

ustazah.
lama tak singgah sini.
emm.
buat part time ape ni?
cantik blog ni.
seputih salju.
hehe.

take care.

ustazah dyLLa said...

nakamura~
ntah laa...ape yg xkena ngn blogspot ni...xleh langsung nk upload pic...

ustazah dyLLa said...

nur~
salam kembali...laaa...kan ke nur dh tau, sy dh masukkan dlm n3 bln september...xpela, nur dh jrg dtg sini...

eyena said...

heee rindu betul kat ustazan dylla ni..

nak tgk gambar.. nak nak.. ngee

eyena said...

eh ***ustazah.. dah tersalah2 taip dah tu.. hak hak

Nakamura Kazuki said...

ustazah janganla merajuk dengan jiran sebelah sekolah ambe..sebab mak ambe kata kalau kuat merajuk nanti muka cepat tua kekekeke...kalau lelaki merajuk takpe sebab sekarang lelaki lagi tua lagila laku....hehehehe

ustazah dyLLa said...

eyana~
akak pun lindu sama mu...hehe...xpe, arini gak akak try upload ok...

ustazah dyLLa said...

nakamura~
ewah2...promote diri nampak...uweekkk...xmalu...ok, kalo mcm 2 tggu laa tua bru kawin ek...

Mrs. Zuki said...

Kayo..kayo...boleh belanja pizza hut...
Ustazah rajin update blog sekolah..tu psl tak dapat update blog sendiri kerap2 kan ustzah?
Hidup kena balance..baru la bahagia..
Sebab tu ustazah bahagia.

ustazah dyLLa said...

kak ili~
yolah 2...insya'Allah, tggu stabil dlu ek...eheks...ustzah bahagia...bahagia ade kwn mcm akak...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors