"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, February 15, 2010

my taste...if kalo ada...

salam semua...
hahaha...lawak sungguh dgn komen2 dri entry "calon suami"...
macam2 pendapat lorr...
ahaai...sebenarnye dia bkn taste i...ok!!!
hahaha...
nk bg tgk je muka dia tuh...
licin je...jarang ada pelakon atau penyanyi lelaki yg bermuka licin mcm perempuan tuh...
rasa geram je kt pipi KIM HYUNG JOONG tu...
kalo ikutkan taste aku lain...
hahaha...
taste aku biasa2 je...
tinggi dari aku (153cm)...
badan biasa2 jer...
kulit hitam2 manis...
muka mesti kena manis...
hahaha...
simple je taste aku nih...
xbnyk songeh pun...
watpe hensem2, susah nk jaga nanti...
kalo keluar kemana2, ramai yg usya...
kang hati xsedap plak kan...
ape2 pun, kita hnya merancang, Allah jua yg menentukannya...
kita kena terima dgn seadanya...insya'Allah...
adoi...cuti raya cina ni xde sape yg balik...
borink sungguh...xde ape nk dibuat...
asyik hadap tenet ni je...
hadap tenet pun xde sape nk chatting, pakat2 sume cuti bertenet je...
ahai...kalau laa ade suami...
heeeee...

agak2 tinggi n sweet mcm dia ni je...heeee...



~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
eh, ade kee calon2 suami yg macam aku nak ni??? kalo ade, please tinggalkan di shoutmix...boleh buat akademi pilihan2 calon suami ni...hahaha...

4 comments:

insan pendidik said...

salam,

yelaa muke dorang tu licin semacam je tp IP tetap gak rase nk gunting rambut mamat tu haha

white rose said...

salam kembali IP,

hahaha...mane xnye, kalo student kita sure kita nk potong rambut tuh...
hahaha...

Mrs. Zuki said...

Tak kira la Dylla...taste camne pun..
Tapinye, taste mak nak ustaz jugak menyebabkan taste Dylla sendiri tak diambik kira...

white rose said...

kak ili~
huuwwwaaaaaaaa...sedeykan...
tersepit...

*betul2 nangis nih tau... :(

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors