"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, February 1, 2010

trip to cameron with baby girl...

salam...
dh 2 hari xupdate...
hari sabtu, pgi2 lgi adik ajak g cameron...
alahai, dh dekat stahun xkesana...
betapa sero
noknye bila adik yg sponser sumenye...
huwawawa...
tq ali & ziha kerana memahami kakak mu ini...
hehehe...
ape2 pun wat tatapan anda,
aku letakkan beberapa pic semasa di cameron...
ade 1 pic aku nk bg kt korng sume...
nti korng amik ye...

~ si echah yg senyum...~

~dpt amik sekerat je sbb kete sdg berjalan

~baby girl di ke dai serbaneka...
~mcm2 ado...~
~ FLOWER FROM CAMERON HIGHLANDS ~






~ eskrem kaw2nye adalah dri strawberry...~
urmm...nyummy...


~ jagung bakar yg sangat2 manis ~
nama jagung adalah jagung mutiara...leh makan mentah2 je...
sedap...

~chocolate strawberry~
xbape beh coklatnye...sekadar merasa je...

~teh tarik yg CAW-CAW nye...~
urrrmmm...sedap & segar

~ ladang teh...~


~ untuk kak blueCITY ~
bunga biru dri white rose...skadar gmbar je ek...heee
sila amik ye...


~ yang paling aku nantikan ~
WHITE ROSE


~ untuk para BLOGGER sekalian, sila amik award ini...~
khas untuk anda from
WHITE ROSE

~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
penat upload pic nih...adei...lotih...jgn lupe amik award ni ye...
maaf sbb masih xsempat nk singgah blog korng...
klik gambar tersebut, kemudian klik mouse sebelah kanan, save image as...(dlm folder korng lee...)
mlm ni ade seorang jejaka misteri telah menghubungi aku...
nantikan episod akan datang...chaw...

9 comments:

sahromnasrudin said...

cantiknya bunga2 tue..anta la cini satu..leh letak kat opis sy heheheh

Hill_Mie said...

woh ho... lamanyer aku tak g cameron.. dulu last aku kecik kot aku g... hehe... haiiisshhh.. xder strawberry cecah coklat ka tu aku.. :)

4 'so' bersaudara... said...

kami dah amik.. award tu..

jane said...

usazah...
knp tak bgtau nk g cameron???
kite nak kirim starwbery tuh..hukhuk

p/s : mana award???yg mana satu?hehe

blueCITY said...

salam ros putih,

alahai
jelesnya akak
teringin sangat nak p sini
teruknya akak ni
german dah sampai
cameron belum?
muahaaaaaaaaaaa

anyway
terima kasih rose putih
terharu2 nih
akak dah ambil yg gambo2
yang real mana nya?
heeeeeee

tq ya, nanti senan2 akak tepek kat blog
egeggegegeg

jelesssssssssssssssss
hukhuikhuk

blueCITY said...

mana gambo tuan rumah ni?
nak tengokkkkkkkkkkkk
heeeeeeeeeee

white rose said...

sahromnasrudin~
hakhak...mane nk hantarnye...kalo nk mai kemari, xpun beli je kt kedai...hahaha

...........................................

padli~
choclate strawberry tuh hanya tuk tontonan ko...hahaha

...........................................

jane~
xplan laa...tetiba je nk g...hahaha
amik je award yg ditulis just 4 u...

...........................................

buleCITY~
isk...isk...jerman punya laa jauh...jom aaa g cameron...beh wooo...jagung2 dia sodap2 je...hahaha...

nk tgk gmbar tuan umah???
kena pinang dlu...
hahahaha

sI tEDI said...

TQ dylla.

he he he

nanti i amek yek.. nanti skodeng2 lah. ekekekeke

white rose said...

chame2...hikhik...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors