"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, March 18, 2010

maaf ye...

Salam semua...
aku dapat bersiaran sekejap je nih...
masih dalam masalah yang sama,
BG aku lambat gak looding...
aku tau xsume PC leh looding dengan cepat...
aku xde rasa ape2 pun...
so, wat masa ni aku xguna mana2 BG yg ade dlm internet nih...
aku gunakan yg asal je...
ok, pasni aku nak g PD...
sesungguhnya seumur hidup aku xpenah pegi PD...
hahahaha...
sila muntah pink ye!!!

k, semua...SELAMAT SEGALA- GALANYA...
bye...
mmuuuaaaahhhhh3x...

~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
apsal aku rasa rindu dengan seseorang ni...asyik terpikirkan dia je...
haish...oh, bula...

7 comments:

insan pendidik said...

salam white rose,

jelesnye dpt jejalan lg gi cuti hehe .. hati2 gi PD & moga gembira slalu ..:)

sahromnasrudin said...

wah..dh smpi negeri sembilan ke?jalan2 la kat jusco seremban 2, pekena cuk udang special kat stadium paroi atau layan shopping baju kurung kat nilai3..mandi manda kat pantai teluk kemang..lalu port dickson jgn luper singgah di rasah...

qaseh masyitah said...

semoga selamat pergi dan balik White Rose.akak je yang setia kat rumah ni.hu hu

Mrs. Zuki said...

Laaaa...kesiannya..patut la excited sangat nak pegi PD..rupanya tak pernah pegi..
PD biasa2 je...mcm Teluk Batik jugak.

alfa juliet said...

alah dik, mr zpun tak pernah pi pd..pas ni bleh lah cuba gi sana pulak..ntah bila la

sI tEDI said...

g PD buat apa?

white rose said...

salam IP,

muahaha...jalan2 pun sbb ade orang bawakkan...kalo xde, jgn harap nak jalan2...

..................................................................................

sahromnasrudin~

ni org bawak, ikut je plan dia nk kemana, nak jalan2 sana kemari kena dtg sendiri le...muahaha...

..................................................................................

salam kak masyitah~

nanti akak g laa jalan2...ni rezki sy ade org nak bawakkan...huhuhu...

..................................................................................

kak ili,

tau laa teman ni xde sape nk bawakkan...len laa mcm akak, jalan kesana kemari dgn GO JU KI...pastu ade je plan tiap2 minggu...

..................................................................................

kak azza~

yeke, sian mr.z ek...nanti akak ajak laa mr. z kesini...besh jugak ni...

..................................................................................

kak tedi~

g makan angin la kak...abg bawak adik makan angin tepi pantai je...bkn kemana pun...huhuhu...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors