"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, March 18, 2010

sudah sampai...

salam semua...
alhamdulillah, aku dah sampai PD...
pada mulanya agak xcited, tapi bila dah sampai PD,
ianya hanya biasa2 je...macam selalu aku g ke pangkor atau teluk batik je...
tapi lebihnye disini sebab hotelnye btul2 mengadap laut...
so, abg aku pilih penhouse mengadap laut...
dlm ni ade 4 bilik kesemuanya...
besh jugak makan2 kat tepi pantai tadi...
esok baru nak g mandi manda...
so, korang semua...
jangan jeles...muahahahaa...
ni pun rezki aku, ade je orang nak bawak aku berjalan2...
kepada korang, maafkan aku sebab masih xdapat nak komen korangnye blog...
insya'Allah, jika berkesempatan aku akan komen...
sebab ni pun aku guna broadband adik ipar kakak aku...
dah le lembab, pastu lambat nak looding...
ni pun berjam jugak aku nak sign in blog...
ape2 pun TQ kerana setia mengkomen blog aku nih...

mmmuuuuaaahhhh3x...sayang kat korang semua...

~ gambar di umah kakak aku ~
ade air pancut & ikan2

~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
selsema laa pulak...rasa mcm nak demam pun ade...
minggu ni adalah minggu terakhir tuk aku bersuka suki dgn makanan...
kepercayaan telah diamahkan kpd aku, so aku kena tunaikan...insya'Allah...

11 comments:

blueCITY® said...

salam ros cute lagi miut, ekekek..

berehatlah sepuas2nya
tenang la disana ya
ketawalah
berbahagialah
kita juga berhak gembira..

heeeeeeeee
emo lak akak ni
tengah kurang sihat kan

jaga diri
xoxo

sahromnasrudin said...

duk hotel mana??Ilham Resort erk...huhuhuh

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Selamat bercuti, hapei selalu yer.

PD seronok juga.

Mrs. Zuki said...

Kan...mcm Teluk Batik je kan airnya...
Jaga-jaga kat PD kan yang ada binatang ke ape jenis creature yg geget kaki org sampai nak putus tu.

La....awatnya selesema lagi...kan baru sukan hari tu dah kene selesema...makan la vitamin c.

white rose said...

salam kak biru~

hurk...semangat sungguh akak bgi komen...
gaya mcm org melepaskan geram je...
muahahaha...

akak jgn lupe makan ubat ek...

sy pun dh batuk2 nih...

......................................................................................

sahromnasrudin~

bukan, hotel regency...
huhuhu...

......................................................................................

salam kak ani~

selamat bercuti jugak...
biasa2 je PD ni kak...

......................................................................................

kak ili~

yeke, xtau pun...
owh, yelah...akak biasa jalan2 mesti laa tau...

ha'ah, xtahan econ laa sbenarnya...

Frodo Baggins said...

hahahahahahaha ~~~
gilerr banyak ikan!


>>___<<

white rose said...

hai frodo...

tengok tuan laa...hahaha

jane said...

ustzah dok yg mngadap laut???
ancasa ke???

ngeh3x~


















ustazah
sila mandi kolam dia
best!!

kahkahkah

















(rs knal mkhluk kat atas neh)

white rose said...

jane~

lalalala...

mandi kat kolam ikan ape clas...
muahahaha...

cheh, sesuke je komen space panjang2...

penhouse ngadap laut la...

ade sunset...

jeles???

ya, jane jeles...

muahahaha...

jane said...

usztazah!!!

ancasa resorts lg best
regency apa kelas
kita haritu btol2 ngadap laut gak
lalalalala~
free lagik tu pegi
ngahahhahaha
















pernah mandi dlm kolam ikan kat umah sbb nk tgkp ikan
pastu ayah jeling

kahkahkah

cuba la ye nnt

white rose said...

jane~

ustazah ni org bawak jalan2 lee...
main ikut je...

ni pun free gak...
muahahahaha...

ei, geli laaa nk terjun kolam ikan tuh...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors