"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, March 8, 2010

murah & bergaya...

salam semua...
arini Isnin...
hari permulaan semula...
selalunya hari Isnin ramai yg bercinta nk g keje kan???
aku ade time2 je...xsetiap minggu...
arini ok je nak g sek...
so, xde ape nk aku citekan cume nak tau cara aku bergaya mcmana...
murah & bergaya...


~ harga topi ini hanya RM4.90 je ~

~ ditambah riben hanya RM2.20 (1 meter setengah) ~


~ bergaya bersama ultraman yg xberapa nak kuat bila lari ~
hahahahaha...



~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
hidup kena senpoi & simple je...jangan lebih2, nanti memakan diri sendiri...
:p

13 comments:

sahromnasrudin said...

topi tue menarik la..tp, klu warna purple sof lg menarik tau..pas ti debomb punyalah.......

blueCITY® said...

salam cikgu ros putih yg cute,

heeeeeee

betul2
hidup tak perlu serabutkan diri
fenin2..
tak perlu serabutkan diri utk hidup yg tak berapa lama ni,
ikut law, ikut tuntutan agama
pasti bahagia je kan

comel je otromen itew, comel lagi yg sebelah otromen!
hahhahah

white rose said...

sahromnasrudin~

alamak, wane ungu xdelaa...dah kehabisan stok...yg tinggal pink n coklat je...hahaha...

.......................................................................................

kak blueCITY~

akak...hidup kena sederhana laa kan...
haha...sebelah oltromen tuh mmg comel pun...baru tau ke...
hahaha...

p/s: sila tekan button lift skrg...hahahaha

Mrs. Zuki said...

Tiru topi orang...

white rose said...

uweeekkk...bukan akak sorng je ade topi tuh...hahaha...banyak jual kat kedai...

insan pendidik said...

salam,

topi tu bagus pakai mase hari sukan dan satu lagi best pakai mase nak gi kebun sayur hehe

white rose said...

salam IP,

hahaha...sesuke je pakai g kebun sayur...hahaha...gi bersantai2 laa pakai topi gak...

Kunang-Kunang said...

Cantik dan sweet topi tu. Pada cikgu bolehlah melaram masa petang2 ketika ada latihan padang budak2 ataupun apa urusan yang terlibat dengan panas matahari.

Bagi akak yang tak kerja ni, kat manalah nak melaram topi cantik ni.

white rose said...

kak ani,

leh je melaram tau...kak ani pakai masa memasak kt dapur...keh, keh, keh...

blueCITY® said...

ops

topi tu juga sesuai pakai ketika kat pulau2
sebab panas
heeeeeeee
vouge gitew
ewwwwwwwwwww

yangyuyu said...

topi yang comel:)pakai hari2 ke ustazah:)

Kunang-Kunang said...

Lor white rose, kalau agak pakai kat dapor mau hangus topi tu tunduk nak rasa gulai.

Tapi akak tahu kat mana boleh pakai, masa buat gardening pokok2 orkid akak tu yang malu2 nak berbunga. Biar dia berbunga sebab tengok tukang kebun ni lebih cantik dari dia.

white rose said...

kak biru~

nanti akak beli laa...leh bergaya dgnnya tau...g dating ngn pakwe kat pantai pun ok je...hikhik...

........................................................................................

kak ummi~

pakai waktu2 tertentu je... :p

........................................................................................

kak ani~

hikhik...terbakar topi, cik abg kan ade...
ha'ah, pakai waktu siram bunga ke, bagi bunga tuh jeles, nanti secara auto je dia berbunga...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors