"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, April 20, 2010

dapat munge...

Salam semua...
semalam aku dapat munge...

kawanku yati g cameron...
aku pesan belikan munge ros wane putih n merah...

maghrib semalam yati mesej nak hantar munge...
aku ingat dia tak beli...

sekali tuh dia belikan munge ros pink & merah n munge kekwa & stawberry...
eh, yeke kuning tu munge kekwa???

muahahaha...
aku main bedal je...

tq yati bagi free je kat aku...

akak aku pun sempat bodek munge sekuntum...
xpela, sekuntum je...jgn sejambak dah la...

~ yeah, dapat munge & strawberry free je ~

~ aku semaikan munge ini tatkala aku bersama my lappy ~

pastu tadi ade kanak2 ribena sambut busdey dia...
sebenarnya busdey dia semalam, sama tarikh dengan keputeraan Sultan Perak...

hepi busdey to anas...
smoga menjadi anak yg soleh, taat kepada ibubapa & rajin2 belajar ye...

so, mak dia sponser makan2 free kat sekolah tadi...
cikgu2 & kakitangan sekolah makan ketiaw goreng, kek, agar2 n tembikai...
kawan2 anas makan kek...

kanak2 ribena mane leh makan banyak2...
muahahaha...

urrm...nyummy...mak anas masak sedap & kek pun sedap...

~ mohd. anas bin zambree ~
anak kepada ustaz aku masa sek men dulu2...heee

~ anas sambut besday bersama cikgu2 nye ~


~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
aku masih menunggu seseorang yang begitu istimewa memberikan aku bunga...aku inginkan saat2 bahagia itu...aku akan terus menanti...

11 comments:

sahromnasrudin said...

penantian suatu penyiksaan..harap ia akan berakhir...

yangyuyu said...

penah dpt bunga time konvo dan time kawen saja..

tapi sebenarnya best lagi kalau dpt benda lain, macam coklat, leh makan..dpt baju leh pakai..hehe

seronoknya cikgu2 mak budak belanja kan..

white rose said...

sahromnasrudin~

ntah laa...nak kata penyeksaan pun tak...kadangkala je jadi mcm 2...
huhuhu...

....................................................................................

kak ummi~

mmg pun kalo dpt baju leh pakai/ coklet leh makan...bunga ni sentimentalnya lain skit...lebih dalaman tau...

hahahaha...

kami kt sini mmg besh2 pun...
(^^,)

blueCITY® said...

ros.......

nak gak munger n kek tuh
lalallala...









dah lama tak ada yg bagi ku munger or kek
hukhuk

white rose said...

lorr...yeke...ciannye...

nti nak email akak ye...
nak mintak alamat tau...

alfa juliet said...

akak dpt time konvo..tu pun suh mr z bagi..hahaha..skang dah tak mau bunga...dia prihatin pun dah cukup

white rose said...

alhamdulillah, bgus laa tu kak...yang penting kasih syg & kesetiaan tu...

Cikgu ILi said...

Betul bunga tu bunga kekwa...boleh buat air teh bunga tu...sedap..

mizaranun said...

Salam ustazah...
Ziarah perdana neh,lama xziarah kt sini..

Wah banyak dpt bunga..hehe

white rose said...

kak ili~

memalam konpius skit...hikhik...

white rose said...

salam cikgu mizaranun,
yelah org tu sbuk je...

mane laa sempat nk dtg sni...

yelah, xde pakwe nk bagi bunga...
ade kawan baik pun jdi laa bgi bunga...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors