"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, April 19, 2010

saat2 bersama kakak2 & abgku...

salam semua...
maaf la, sepanjang di sg.buloh aku kepayahan nak on9...

ni pun tak sabo nak balik kampung...
semata2 nak on9 n nak update blog...
~muehehehe...

sepanjang di sg.buloh tak banyak perkara yg dpt dilakukan hanya berkumpul dgn kakak2 & abg aku jer...
tu pun dapat sekejap jer...
kesian lak yong, dia tengah pegnen...mane larat jalan lama2...

so, tengok je laa gambar2 nih...
sowi laa aku masih belum sempat singgah ke blog korang...
insya'Allah, sok aku g tengok n komen kaw2nyer...

~ 1st time g umah cikgu ili ~

~ abg makan mee sup & yong makan bihun tomyam di cheras ~

~ sempat bergaya di kedai eksesori umah & bilik ~

~ yong & cho sedang menikmati eskrem kek chesse di PIZZA HUT ~
murah je RM5.90...sedap...

~ cho & yong sedang sebuk memilih baju2 tuk baby yong di ANAKKU ~


~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
kerana cinta, manusia mampu berubah...arini aku melihat kebuktian cinta itu didepan mata aku sendiri...bilakah cinta itu tersemai dalam hati ku...

8 comments:

blueCITY® said...

ros,

g ssf sungai buloh kan




hmmmmmmmmmmmmmmmmm




=p














=(

white rose said...

xla, kat shah alam tu kak...

alo, xmo laa sedey2 lagi...

dah2, g laa shopping ke makan2 ke...
hilangkan sedey tu ye...

take care ye kak...

blueCITY® said...

ros,












kalau ku ada sayap, ingin ku terbang ke bulan ke bintang buat sementara
semoga hati ku dapat ku tinggal di sana..




=p

Cikgu ILi said...

Bestnye tengok Yong pilih baju baby tu..produktif betul dia...:)
Jemout dtg lagi umah..ajak Kak Iffah pulak..lenkali kite makan mcd ye.

white rose said...

kak biru~

ha, gi laa duk sana...jgn balik ke bumi...kt sini makan sedap2, ade pizza, ade astro, ade internet, adw kfc...kat bulan n bintang mane ade mende2 tu...

ha, akak rugi tau...
~lalalala...

white rose said...

kak ili~

mmg pun...dia ni mmg aktif sungguh...kemana aje ckp la, dia mau je gi...
ok, nti nak ajak k.ifah plak...

jane said...

ustazah...kite mmg hebat maaa..jgn tak tau

ngahahhahahahaa


p/s : sg buloh apa klas?
dah la tk bg kite ole2..majok ah


muhahhahahaahah larikkkkkk

white rose said...

ko hebat berdrama je...

i tak habiskan ayat tuh...

hahahahaha...

wei sg.buloh tu laa tempat i dapat duit banyak tau...

bgi buloh kat ko leh aa...

muehehehe...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors