"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, April 22, 2010

saya ada...

salam semua...
semoga korang semua sehat2 ye...

arini penat terlebey skit...
owh ye...aku lupa bgitau...
dalam 1 minggu ni aku berjaya turunkan 1.9 kg...
sila tepuk tangan sama2...

muehehehe...

tadi aku g dating lagi dengan my ABAH...
aku belanje dia makan mee rebus...peberet abah aku tuh...

ha, ade sape2 berkenan kat aku sila pelajari masakan mee rebus...
leh lulus kalo mee rebus korang sodap...

hahahaha...

lps tu aku g kedai eksesori kete...
mula2 nk usya je, skali tuh trus terbekenan...

semalam kan ke cover cermin kete aku dipatah,
so tadi aku gi ganti laaa...
aku ingatkan leh ganti 1 tu je, rupenya kena ganti 4 tingkap skali...
nseb baik harganya RM50 hengget je tuk 1 set...

pastu aku tukar alarm kete, RM120.00

mahal jugak tuh...abah aku kata baik buat je, takkan nak cari kedai lain...
nanti tertangguh plak...
ingat pasni nak tinted lain plak...tinted lama dah pudar pun...

~ cina ni dah cabutkan cover cermin kete aku yang lama ~

~ uncle ni sedang pasang alarm baru ~

adey, aku ni minat segala macam pasal kete...
time ni laaa ade masanya...sok dah berkeluarga, nak basuh kete pun payah...
silap ari bulan... "bang, basuhkan kete ayang skali ye..."

hahahahaha...
mcm tau2 je aku bakal melakukan dialog tuh nti...

~ kunci alarm yang baru serta bekas pensil dapat free ~
eh, bukan kedai eksesori kete yg bagi tapi tokei kedai buku



~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
sok kena jadi hakim plak...sabtu kena sekolah, gantikan cuti raya nti...ahad jadi hakim lagi...haish...baik aku jadi HAKIM MAHKAMAH jer...

11 comments:

sI tEDI said...

tahniah! Alhamdulillah. kekalkan secara konsisten penurun itu setiap minggu okey!

good luck!

white rose said...

yo, cik kakak...

tocheh2...

sahromnasrudin said...

pasang tinted hati2..kne tanya berapa persen dulu klu tak nak kne saman dgn pak polisi huhuhhu....

Cikgu ILi said...

Ooo ye ke kene pasang sampai 4-4 sekali..
Ish ishh belum kawin dah plan suh laki basuh kete..
Terus takut laki nak masuk meminang..:)

yangyuyu said...

selepas kawen, mmang tanggungjawab laki jagakan keta kita..heee...kita cuma touch and go..bawak saja..

blueCITY® said...

salam,

yayyyyyyyyyyyyyy
tepuk tepuk, wakakakak...
1.9kg?
awwwwwwwwwwwwww..
tahniah!!
jgn lupa posing pake kebaya kerengge nanti ya, huhu...

alfa juliet said...

baiknya tokei buku bagi free..mesti ko customer tetap n berpencen ni

white rose said...

sahromnasrudin~

ye...dah tny hbis2...
hahaha...rasanya mcm malas je nk tinted...

leh sponser???

muehehehe...

.....................................................................................

kak ili~

ha'ah, kena tukar 1 set...
kalo xckp pun masih xde yg nak sy nih...
huuuwwwaaaaa....

.....................................................................................

kak ummi~

ha'ah kan...
tapi sy rasa sy yg duk kena jaga kete, suami lak mcm perempuan jdinye...
hahahaha...

white rose said...

salam kak biru~

ala, bape sngt pun 1.9 kg tuh...
bukannye 19kg...
kalo 19kg mmg sedap tuh...
ha, kebaya???

leh2, dh plan mcm2 nih...
hahahahahaha...

.....................................................................................

kak azza~

bkn customer ttp n berpencen, tpi customer yg bgitu peramah & jujur serta amanah...

hahahahahaha...

Frodo Baggins said...

>>____<<


((pokes kat uncle yg raba2 kete ... hahahahha, ske dedikasi diorg))

turun berat badan? haishhh ...
jom makan!!! hahahhahaha

qaseh mas said...

tahniah.wah hampir 2 kg tu.banyak tu.
erm akak kena belajar dengan white rose ni.senanglah sikit akak nak nolak kerusi akak ni..hik hik

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors