"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Saturday, April 24, 2010

takde ape2...

salam semua...
selamat malam...

tadi aku tengok kejap tv,
alih2 aku tersedar...rupa2nya tv yang tengok aku...
~hahahaha...

adeih...bukan leh lama aku tengok tv,
tapi kalo internet langsung tak ingat tido...
nak2 plak layan blog n FB...

arini sek juga...
masing2 cikgu keletihan...
biasanya hari sabtu duk di umah...
menguruskan kerja2 umah & berehat...

bila tak biasa keje pada hari sabtu,
beginilah jadinya...
aku pun terjebak sama...
~lalalalala...

so, xde ape2 ye...
jom laa titon...
sok jadi hakim lagi...
aduih...
~ auuuuwwww...chekchinye ~
hahahahaha...TQ hencik gogg..

~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
dua tiga kucing berlari- lari, mana nak sama si kucing siam...
satu dua pun aku tak dapat cari, macamana aku nak duk diam...
~lalalalala...

4 comments:

tunbegia said...

sungguh xde apa2 kanns,

salamm,

white rose said...

salam...

memang xde ape2...

alfa juliet said...

boringlah keje sabtu....penat sgt rasa..nak update blog pun takde mood

white rose said...

ha'ah memang pun...
memang rasa malas...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors