"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, May 17, 2010

KAMI GURU MALAYSIA...

Salam semua...
selamat malam...

kat sekolah tadi kami wat sambutan Hari Guru...
ade bacaan ikrar, ade nyanyi2, ade main2...

besh wooo...
alhamdulillah, syukur aku ditakdirkan jadi cikgu...

~ngeh, ngeh, ngeh...

ape2 pun tahun ni tetap ade hadiah...
paling teristimewa ade kanak2 ribena bagi tudung...

tudung tu aku dah pakai masa g maen bola tampar ptg tdi...

jom kita tengok showcase...
hahahaha...

~ hadiah dari my GB ~
beg sandang laptop...siap ade logo & nama sekolah tu...jgn jeles


~ kesemua hadiah pada tahun ni ~
nampak macam sikit kan, yea...aku dah tak glemer lagi sebab dah senior...
hahaha...
ape2 pun tq kat kanak2 ribena..


~ ahli kumpulan A ~
kami menang berposing & kami juga menang dalam semua acara...
yeaaaayy...kamilah JUARA...


~
wHite R
osE ~
''''''''''''''''''''''''''
aku bergaduh dengan si "dia"...si "dia" membisu seribu kata...
masam je smpaikan taknak pandang aku dah...oh, si "dia", jangan majuk lama2 tau...nti xde sape nak...hahaha...

14 comments:

Aa said...

Salam kenal...from Indonesia.

jane said...

slmt hari guru ustazah
jgn nakal2 tau

kalau tak nanti murid cubit pipi gebuzzzz mu iitew

ngahahahha

sahromnasrudin said...

siapakah si dia itu..adakah awak ditakdirkan utk bersamanya...;-)

yangyuyu said...

selamat hari guru ya ustazah:P

white rose said...

salam kenal ye Aa...
simple je nama kamu...

white rose said...

jane,

apa kamu pikir daku ni nakal ya!!!
jika kamu mahu tau,
ya, daku memang NAKAL...


hahahaha...

<<<<<<<<<<<<<<(**,)>>>>>>>>>>>>>>>

sahromnasrudin,

eh, ade ke sy ckp "dia" tu lelaki ke perempuan???

hahahahaha...

sila layangkan minda anda...

<<<<<<<<<<<<<<(ee,)>>>>>>>>>>>>>>>

kak ummi,

tq akak...
sy slalu ingat akak ni chekgu...
hahaha...

alfa juliet said...

selamat hari guru dek non..korang memang cikgu sporting, tak malu possing2

white rose said...

tq kak azza...SELAMAT HARI GURU jugak buat akak...

yeah, kami 1 sekolah semua sporting...

Yasminhamid said...

selamat hari guru white rose...

Anna said...

selamat hari guru.. dilla..

blueCITY® said...

ros cayang,
hehheheheheh...
manyaknya dapat hadiah
nak hadaiah dari akak ke?
leh jer, lalallal..

selamat hari ustazah k
ekekekkek..
teruskan jadi cikgu yg chubby
huhuhu..
cabi n manja kan kan
sidia?
jeng jeng jeng

=p

white rose said...

kakmin,

tq...selamat hari guru jugak buat akak...

<<<<<<<<<<<<<<<<<('',)>>>>>>>>>>>>>>>>>>

nana,

tq ye...dtg jugak ko ke blog aku ni wei...rindu sama kamo...

<<<<<<<<<<<<<<<<<(^^;)>>>>>>>>>>>>>>>>>>

kakbiru,

semestinye nk laa hadiah...
hahaha...tapi wane pink tak...
~hohohoho...

wei, mane ade hari ustazah loo...
ari gulu jer...
chubyy n manja itu 1 kemestian,
tapi mesti mau kurus jugak...
hahaha...

si "dia" terbang dengan si pari2nye...
hahaha...

Cikgu ILi said...

Dila..

Mana ada senior lagi...muda lagii....
Tudung tu pun Kak Ili pakai pegi joging petang tadi.

white rose said...

kira senior laa tuh kak wei...
bila ade org bru je, sy dh dikira senior walaupun paling muda dlm sek...

hahaha...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors