"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, July 21, 2010

kelahiran bondaku tercinta...

salam semua...
semalam 20 julai adalah kelahiran ibunda aku yg tercinta...
minggu ini aku busy sangat2 dengan latihan bola tampar...

direct 3 hari ade games persahabatan antara students UITM, seri iskandar, SM sultan abd.jalil dan MRSM pasir salak...smlm kaki aku sakit, dah bengkak tang peha...
akibatnye arini aku main dengan penuh kehampaan...
xleh nak spike & nak cover bola pun ngelabah...

apee daaaa...
sok berehat shari kerana lusa (jumaat - ahad) ade final games...
kat matrix gopeng, ipoh...doa2kan group perak tengah menang ye...

tersasar plak cerita aku nih...
ape2 pun aku tak lupa nak wat suprise kat bonda aku...
dia pun xtau yang aku dah sambut besday dia...

alhamdulillah, slps game dgn SM sultan abd.jalil, smpai umah kul 7.30 terus bergegas masak mee goreng basah, goreng keropok & wat bengkang roti...

abang aku plak datang bawak nasi lemak & roti canai...
alhamdulillah, semua kekenyangan...thanks nyah sebab ade sama2 sambut besday mak...

buat bondaku tercinta...
hanya ini yang mampu aku lakukan...
harap2 dengan ini dapat membahagiakan diri mu & bertambah2 syg kpd kami semua...
luv u bondaa...


















































hapi busdey bondaku...


~ my lappy dah sehat...alhamdulillah...windows 7 tuh... :p


Myspace text generator



11 comments:

Amieynna Amin said...

hepy besday auntie..
smoga panjang umur n murah rezeki..
sedap nye kek..

cantik watermark tu..

Nakamura Kazuki said...

selamat ulang tahun buat bonda ustazah.....senpai last week tak sempat sambut besday sekali....huhuhu..tapi takpa balik kampung jumpala family....moga bertambah sihat walafiat ye bonda ustazah

white rose said...

thanks amieyna...
kek coklat mouise...
hahahaha...

white rose said...

senpai,
rezki bonda...anak2 nye ade...
xpe,dapat balik ke kampung pun dah ckup baik...

Nia said...

wah,..bahagia hati emak bila anak2 celebrate birthday macam ni kan.

Nur said...

salam besday to bonda
alhamdullilah sihat lagi bonda ustazah. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. insyaallah

pls regard to her... =)

Abd Razak said...

Salam...

Moga Allah berkati usia bonda ustazah dan dikurniakan kesihatan yang baik untuknya..

sahromnasrudin said...

hepi besday, makcik..untung makcik dpt anak mcm ustazah nie..anak yg solehah...

alfa juliet said...

bgsnya ko..siap masak bagai untuk bonda..

Yasminhamid said...

seronokkan dapat raikan besday yang tersayang.....

white rose said...

terima kasih di atas ucapan anda semua...

semoga Allah merahmati & melindungi kalian semua...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors