"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, July 5, 2010

sulah tukar lain maaa...

Salam semua...
sekejap je dah bulan 7...

alahai...
kejap jugak nak pose ramadhan lak...

semalam, aku xde ape nak buat,
aku godek2 blog aku...

then aku wat keputusan mahu tukar blog aku ke wajah baru...
sekali tu ade lak BG bunga ros putih...

trus tak pandang belakang dah...
yeeehaaaa...

aku nak trus gunakan kemudahan blogspot ni...
nti xyah laaa aku sibuk nak cari BG yang lain...
gunakan je yang blogspot bagi ni...

TQ blogspot...
permudahkan lagi kegunaan blog ni ye...

~ Selamat datang yang baru ~

~ Selamat tinggal yang lama ~



~
wHite R
osE ~
''''''''''''''''''''''''''
semalam aku sempat pergi berikan dengan bapak sedara, mak sedara & sepupu papat aku...ada dalam 20kg ikan2 yang kami dapat...

8 comments:

jane said...

byk kali tukar daaaaaa
hahahh

blueCITY® said...

salam ros,
cumel bg ni , warna dia putih ke ni? off white kan
cantik, sebab ros tuh yg wat lagi santek,
egegegegeg...

berikan tuh apa weh?
mengail ke beli ikan kat paso? ekekkeek..

ooooooooo g teganu erk?
huhu

K I R I M A R U~ said...

HEHEH cantik2

saya suka ros hehe

sahromnasrudin said...

tahniah rumah baru..cantik uma nie..cat gune dulux ke? hehehehe

sahromnasrudin said...

komen saya semalam semua ilang ke???cedihnya ;-(

Nur said...

nice nice..
suka yang baru..

last mth pernah nak letak but cancel.

i liked this one..

Nia said...

wah..wah..mcm template ni khas design utk blog ni pulak...hehe

blueCITY® said...

salam ros

apa kabo
lalala

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors