"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Saturday, August 21, 2010

ha!!! Fasha Sanda bertunang?

Salam semua...
ari dah malam...
dalam beberapa jam je lagi nak bangun sahur...
SELAMAT BERSAHUR semua...

eh, gosip2 dibulan ramadhan...
betul ke fasha sanda bertunang?
takkan reporter atau mana2 akhbar tak tahu??
haish...mesti geng TERJAH tak tahu ni...


ruginya...aku sorang je yang tahu...
tu laaa tunang dia...namanya firdaus...

korang percaya tak?


ha, sudahlaa...
dia ni mak sedara aku...nama dia norliza...
muke dia je copy paste dari muke fasha sanda...

ni majlis pertunangan dia 3 minggu yang lalu...
aku tak sempat nak cerita dalam n3 pasal majlis pertunangan dia...

umur 25 tahun...tarikh wedding pun dah ditetapkan...11 disember 2010 ni...
tahniah kepada mak sedaraku norliza...

AKU???...AJAL MAUT JODOH REZEKI DARI ALLAH, ade rezki tak kemana...
(ayat penyedap hati...huwaaaaaaa (*_*) )



~ semalam tu emosi je yang lebih...xde halnye...thanks kat korang begitu carrie junior kat aku ~
Myspace text generator

8 comments:

Amieynna Amin said...

mak sedara ni lagi lawa dr fasha..
hehe
xsuka fasha!
ala kak, sume ketentuan Allah..
Dah tertulis da..
insyaAllah...

Nur said...

salam WhiteRose
hhehehe... suspended je.. =)
pandai lawak ya.. bagus2..

jodoh insyaAllah akan dtg tanpa diundang.. tak perlu dicari..
ada le nanti yg ketuk pintu mintak masuk..

ana said...

rilek aaa...mak sedara pun br bertunang, anak buah kena la lambat lagi...ye tak?

Nia said...

pergh...mcm Fasha la. cun!
takpe, anak sedaranya menyusul nanti ya!

white rose said...

mina ~ haha...akak pun xsuke la fasha sendat tuh...

kak nur ~ salam...lawak yg terpendam 3 minggu...hiks

kak ana ~ yeye...anak buah kena bgi line kat mak sedara dlu...

kak nia ~ anak sedara dia lagi cun...
hahaha...

Yasminhamid said...

cam iyer jer... wat suspen la...

sahromnasrudin said...

salam..walau fasha dh kahwin pun sy tak amek port coz sy dh berpunya heheheheh....

white rose said...

kak min ~ betul la tu...fasha sanda copy paste...hahaha

pokcik ~ salam...eleh, ckp je mcm 2...kalo betul2 fasha sendat tu tekel pokcik, sure pokcik tak tolaknye...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors