"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, August 20, 2010

feel bad

Salam semua...
alahai...kecian korang...
aku dah jarang update blog...

badan dah sehat tapi aku bertambah sibuk dengan program2 ramadhan ni...
stiap hari prepair tuk jalankan aktiviti yg dirancang oleh aku sendiri...

balik umah dah penat, tido je la...
malam plak terawikh...
dah jarang tengok blog...FB pun sesekali je...

arini aku rasa teruk...
tak tau kenapa...ada rasa perasaan sedih & duka...
alamak...any idea nak handle perasaan ini?

~ Ratu Lebah & Ratu Feel Bad ~

~ arrghhh...pose2 ni timbul laa perasaan tak sedap ni...hoo tu key? ~
Myspace text generator

9 comments:

fndrocka said...

wahai org muda..marilah menari senangkan hati..

Nur said...

salm WR
kenapa plak perasaan ni
kepenatan dalam bulan posa lah tuh?
atau penat fikir ada orang nak mintak datang? (nk lamar)
huhuhuhu

sahromnasrudin said...

salam..nape awak cenggini..jom la kita berblog kembali..pasti lebih bersemangat kan

ana said...

ala sianneyr dia...beribadat banyak2, lupakan masalah seketika... :)

blueCITY® said...

salam,

ros, kenapa feel bad nih?
sabar sabar ya, apa lagi bulan puasa ni.
fikirkan diri
bahagiakan diri
sayangi diri...

semoga kembali spt sediakala...

sI tEDI said...

ensemlah ratus lebah tu

Amieynna Amin said...

dugaan tu, kak..
sabar yer..
nway, lebah itu besar dan comel..
hehehee

Yasminhamid said...

salam...ala cianya dia... Allah saje menduga la tu.. banyakkan bersabar yer...

Nia said...

takpe la, ..kdg2 mmg rasa takde mood ni kan..nanti ok la balik. insha'Allah

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors