"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, August 26, 2010

sah & muktamad!!

salam semua...
arini aku dah buat keputusan...
keputusan muktamad...
tiada talian hayat...
hahahaha...

ni bakal menjadi link blog aku yang sekarang ni... (http://nurqaseh-dylla.blogspot.com/)
bakal ditukar menjadi http://bungarosputih.blogspot.com/

tarikh berkuatkuasa pada hari ini jam 8.00 malam...
sekiranya ade yg tak dapat kesan, aku akan singgah ke blog korang & bagitau link baru blog aku...

atas sebab2 utama aku menukar link ni ialah tuk menyamakan nama blog aku...
supaya xde sape yg keliru lagi...
wokey?

any question? sila tinggalkan di ruang komen...
terima kasih...


~ ros putih itu PUTIH, bukan pink bukan merah bukan biru...ianya tetap PUTIH ~




~ SELAMAT BERCUTI & TAHNIAH KPD KAKI & TANGAN KERAJAAN AWAM dpt duit raya.... ~
Myspace text generator

13 comments:

ana said...

kak ana pun cuba gak nak tukar address blog...tapi xleh coz x dpt detect...ntah sbb apa ntah. betul tu...takut org konpius

a.z.n.e.e said...

orait bos!!!

Yasminhamid said...

whiterose.blogspot.com.... ok roger....

Amieynna Amin said...

whiterose ke bungar ros putih eh? konpius sikit la kak...

Amieynna Amin said...

whiterose ke bungar ros putih eh? konpius sikit la kak...

white rose said...

masalah blogger xmahu approvekan whiterose tu...hampangas btul...terpaksa guna bahasa melayunye...

white rose said...

masalah blogger xmahu approvekan whiterose tu...hampangas btul...terpaksa guna bahasa melayunye...

sahromnasrudin said...

salam ziarah..cantik uma baru awak nie..keep it up ya..

Nia said...

lepas2 ni boleh guna domain, maybe boleh guna white rose tu.whiterose.com

white rose said...

pokcik sahrom ~ salam...umah je cantik? tuan umah tak cantik ke?
hahaha...

kak nia ~ hampeh btul dgn blogger, tak approve langsung nama whiterose tu...

NuR said...

cantik blog..
lama sudah tak singgah sini..

NuR said...

cantik blog..
lama sudah tak singgah sini..

blueCITY® said...

salam ros,

tahniah rumah baru harapan baru semangat baru, heheheh..
maaf baru la ni leh masuk
tenet berukbend ni problem
cam siput sedut lembab dan putus2
huaaaaaaaaa....

jangan lupa daku dalam blog barumu
hehehehe

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors