"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, September 2, 2010

award USTAZAH CERIA...

salam semua...
USTAZAH CERIA terima award dari kak min yang sweet...



Ini jawapan bagi soalan-soalan yang disertakan :

1. Apa yang sedang bermain di fikiran sekarang?
Nak buat biskut raya, nak jahit langsir bilik

2. Apakah nama samaran anda?
nurul/ dylla

3. Berikan 3 orang yang anda sayang:
Mak Abah, diri saya & family
(aku tamak, aku nak sayang semua skali)

4. Panggilan untuk si dia:
si dia tu sape? aku xde si dia...jika ade aku nak panggil si dia "encik"
hahahahaha...

5. Hadiah yang diimpikan oleh orang yang teristimewa
Sebuah mahligai impian yang tersergam indah serta suasana harmoni & ketengangan...
mampu ke si dia bagi? weeeeeee...aku mintak susah2nye...hahaha

6. Blog yang anda suka visit
Semua blog yang aku komen...

7. Taggedkan kepada:
semua yang membaca entry ni...
senang koje aku, xyah nak mencari link...hahaha


~ jom kita share kad2 raya dalam blog ~
Myspace text generator

6 comments:

ana said...

uit, ramai tu tag semua pembaca blog ni...insyaallah.

Nur Misnan said...

salam BRP
huhuhu... kita bukan ustazah.. =)

insyaAllah.. nanti paku seblm raya

Yasminhamid said...

sukerr.... awak panggil kite sweet.. huhuhu....

white rose said...

kak ana ~ amik tau...tampal dlm blog akak tu...hahaha

kak nur ~ salam kak nur...ala, ape salahnya panggil akak ustazah...hikhik...

kak min ~ eeeii...suke ye...

Amieynna Amin said...

saya baca.. saya dpt award.. yeah...
hehehe...
amek taw kak..

white rose said...

ha, amik2...wat kenduri trus...hahaha

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors