"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Sunday, October 31, 2010

Berbincang macam tak bincang...

Salam semua...
maaf takde entry baru...
ni aku masih di sg. buloh, umah kakak aku...

jap lagi aku bergerak pulang ke kmpung...
malam tadi merupakan majlis makan malam bekas2 pelajar sekolah men aku...
campur semua batch...
waktu mula2 dicadangkan, semua bagi sokongan...
nak join la, teringin nak jumpe la...macam2 la...
last2 yang datang hanya 22 orang je...
lain2 tu masing2 bawak keluarga...

kalo tak bawa keluarga, tentu tak ramai & tak meriah...
eeee...tu yang geram!!!

tapi ape2 pun thanks kat semua yang datang memeriahkab suasana...
mereka memberi sokongan yang padu...
insya'Allah, tahun depan buat lagi...

~ AHLI JAWATANKUASA MESYUARAT ~
dah la 4 orang je, yang tukang melaksananya hanya aku dan Aisyah je...mamat 2 orang ni dah last minute baru muncul...

aku yang duk kampung pun datang bagi sokongan...
walaupun naik bus...
hahaha...
JIMAT weeii...

malam nanti aku gi jalan2 ke umah korang ye...
jangan nakal2...
taaaaaaaaaa... (^_^)


~ seronok menggayakan tudung baru ~

4 comments:

ana said...

fuh,,org kuat nie. meh2, sggh umah...hehehehe

tukang karut said...

baru ingat nk jamin ko.kot la penjara sg buloh!!

Hunny said...

AJK tu mesti sumer bujang kan?

sahromnasrudin said...

salam..penat..baru lik melaka....

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors