"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, November 10, 2010

alhamdulillah, mak dah keluar hospital...

Salam semua...
alhamdulillah, arini mak dah keluar hospital...
segala kemungkinan sakit mak xde ape2...syukur...

cuma mak mengalami gastrik yang agak teruk...
stiap sejam mak kena makan...kalau tak, sakit gastrik akan menyerang...
(ceh, perkataan menyerang konon...mentang2 baru pas tengok star trek...haha...)

insya'Allah, sok aku ceritakan tentang perjalanan kisah aku di hospital...
aku bercuti 2 hari, hari isnin & rabu...
selasa aku pegi sekolah juga...bergerak dari hospital...

lama dah aku tak update blog...
entah ade ke tak kawan2 aku yang setia menunggu?

weii, adeke?
thanks yaaa kerna doa2 kamu, ALLAH makbulkan...
semoga ALLAH membalas segala doa & keperihatinan kamu...

esok aku berkunjung ke rumah kamu ya...
ampun dulu, aku penat...
mau permisik dulu ya...
*baca dalam gaya indon...kahkah...

~ raya 2010 ~



~ minggu ni ke MELAKA...jalan2 la... ~

10 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ada ni...

Alhamdulillah.. rasa tak keruan aje bila mak&ayah kita tak sihat..

kok gitu kan?

pemisi non.

hahaha..

Abd Razak said...

Salam...

Alhamdulillah, moga ibu ustazah terus sihat..

luahfikiran said...

SALAM,
BERSYUKUR IBU KEMBALI SIHAT. PESAN KEPADA IBU JAGA MAKANAN

sahromnasrudin said...

salam..sy masih kawan awak yang setia..setelah saya kehilangan cikgu myri dan saya tak nak kehilangan sahabat blogger lagi khususnya sebaik awak....

ana said...

patut la dh lama x update blog...moga ibu WR cepat sembuh!

alfa juliet said...

alhamdulillah bonda semakin sihat

Yasminhamid said...

syukur mak dah sembuh... jaga mak elok2 yer..

Nur Misnan said...

salam cik putih..
alhadmulilah.. semoga cepat sembuh
makan malam penting..
Rasulullah juga berpesan mkn mlm
sblm tdo.. =)

Amni said...

i tunggu la kak.. hehe... moga2 tak de apa.. aku pun gastric gak ka.. tapi tak dapat la makan banyak kali macam setiap jam tu.. huhu

Nia said...

Alhamdulillah! dah keluar hospital dah maknya.
Jaga mak baik2 ya!

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors