"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, November 26, 2010

award BLOG CANTEEKKK...

~ AWARD BLOG CANTEEKKK ~
aku dah edit kasik cun...caranya korang just klik gambar ni, then baru save klik mouse sebelah kanan yee...
gambar aku tak block...aku block entry aku je..."BAIK2 TERKENA DURI NANTI"

disini menunjukkan blog yang canteekkk...bukan aku yan cantekkk...
tapi entah leee...mcamana laaa si akak canteeekk manis ni bolee katakan yang blog aku ni canteeekkk...


award pakej dgn soklan (cisss...ingatkan nak bagi award je...rupenye kena jawab soalan...)

Nickname untuk tuan empunya blog :
white rose..tentu ade yang dah tau...white rose ni adalah hasil pemberian bunga ros putih yang diberikan oleh rakanku semasa di bercuti di cameron...dia cakap, bunga ros putih ni sesuai dengan jiwa aku...


Ucapan untuk yang memberi award :
yeeeaaahhh!!! duk umah sampai awal tahun 2011...
hahahahaa...

6 fav artist / singer / group

1) mawardah yg serak2 basah bila nyanyi lagu nasyid & pandai bermain alat muzik...
2) siti nurhaliza yang semakin tembam...
3) hazami yang hilang ntah kemana...dah lama dia xde lagu baru...
4) hijjaz yang melagukan zikir dengan sedap skali...
5) saleh yakob yang sporting lawak2nya...
6) white rose yang cun melecun...hahahahaa...aku pun artist jugak...

Tag award pada 10 rakan blogger :

aku nak TAG semua sekali yang membaca & memfollow blog aku...
tapi just amik AWARD sahaja...tak payah jawab soalan mengarut tuh...


nak beri hadiah, tak perlu ada syarat...
AMIK jeee...

~ DIAM...baik2 DIAM... ~

15 comments:

K I R I M A R U~ said...

hye kak artis.... i miss u... lalala

Abd Razak said...

Salam...

Terima kasih...kalau ada beri lagi

ana said...

artis ye...nak signnnnn!!!!!

nurkass said...

salam..
yeay..tq kak..

sahromnasrudin said...

salam..trime kasih bg award..nak sy tampal kat blog ke???

E.d.Y said...

siti nurhaliza yang semakin tembam...

(kalau xsedut lemak lg teruk kot..huhu)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tag oh tag...

pending banyak nyaaaa.....

Nia said...

uii,..ko siap ada soalan lagi dik,..gambar siap frame lagi..haha..kelas ko dik.

therosputih said...

nak amek gmbar ni tempek kat blog kita gak, hahaha...(perasan cantik kah)

E.d.Y said...

PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

Sasa Al-Sharif said...

idea yang menarik tu. tapi dah buat benda ni. hehe :)

Amy Syaquena said...

salam..

nanti kalau ada leh kasi lagi ye he3..

Hunny said...

Nak nak!

Khairy said...

mak eh...minat mawaddah, jarang orang minat nasyid lama2 ni..geng la kita....hehe

ummu said...

salam rose
wah dapat award ya dek?
tahniah
memang blog Rose cantek

ops,akak terkesan dgn kata2 last tu,"Nak ambil hadiah, tak payah ada syarat".tersentuh jiwaku

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors