"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, November 29, 2010

tukar wajah baru...

Assalamualaikum semua...

edisi tukar wajah baru lak...

aku ni just bertahan beberapa bulan je, pastu tukar wajah lain...
memang dah tabiat aku...
tak bole wajah yang sama je...

korang macamana?
mesti wajah yang tu jugak kan...

tabiat ni sama je seperti aku mengajar...
takkan duk cara yang sama, mesti ade cara lain...

nyanyi2, syair2, pantun2 & macam2 lagi...
baru laaa best...

apa macam, ok tak header aku tu?
macam header cikgu kanak2 ribena kan...
hahaha...

~ jom perah susu lembu ~
buang tabiat aku ni, lembu tu dah terbeliak matanye...kakakakaka...



~ rindu nak mandi laut ~

16 comments:

Nur Misnan said...

salam cik putih.,
oklah tuh.. nice n cool

ohhh..kenal cikgu shidah ker?
akpelah cik putih
biarlah dia dengan dunia dia...

white rose said...

salam kembali kak nur...
uweeekkk...nice & cool...eeii...geli2...hahaha...

antaraku & ckgu shida biarlah rahsia...

E.d.Y said...

kuar ke susu lembu tu??huhu

therosputih said...

header yang cantik...terpikat ngan dua kuntum ros putih di situ...ahhh...i'm melting...

sahromnasrudin said...

salam ziarah..memang cantik header tue..boleh buat untuk saya satu tak???

white rose said...

e.d.y ~ tak kuar...hahaha...

therosputih ~ miahahaa...ko nak tak akak buatkan header ko?

pokcik sahrom ~ bole2...pokcik emailkan apa yg pokcik mahukan...
ni email sy...nufaa84@yahoo.com.my

Amy Syaquena said...

salam kak nur..

kuar ke susunya tue he3..

white rose said...

salam kembali kak amy...
miahahaha...kalo kuar, sy dh minum dulu...ahahah

Nia said...

ko perah susu jantan kot, sebab tu dia terbeliak..haha

Sasa Al-Sharif said...

blog suci ni. hehe...

white rose said...

kak nia ~ hahaha...dia terkejut sebab yg perah susunye gadis comei...
miahahaha..

sasa ~ oh, sucikah blog aku ni weii???

Aku-Ida said...

ye mmg best tukar wajah.. akak pun dulu selalu tuko wajah... skrg ni penatla

ummu said...

salam rose
wah header atas tu dah satu inovasi dan kreatif,akak suker,comel gitu
he he, akak pun asyik tukar layout je.
blogspot akak pun akak terpaksa tukar sebab tak boleh buka dgn firefox,dan WPress ni pula kalau kita tukar themes,widget2 dia tetap ada.
nasib baik lembu tu tak kejar akak,:)

therosputih said...

nak nak...hehehehe

white rose said...

kak ida ~ sy ni cepat jemu la kak...
ntah mcmana laa kalo sy kawin...jgn jemu dengan suami udah le...hahahaha...

kak ummu ~ salam kembali...syukran ye kak sebab puji...miahaha...
tu la, kalo blogspot ni tukar BG selain blogspot punya, dia akan hilang...tapi sy ni just guna yg blogspot punya...so tak hilang la...

therosputih ~ akak dah siapkan...ko send email ek...

Anonymous said...

Hei blog yang sangat bagus! Man .. Indah .. Amazing .. Saya akan bookmark blog anda dan mengambil feed juga ...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors