"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, November 2, 2010

rindu betul nak makan nih...

Salam semua...
weiiiiiiii, badan aku bertambah2 naek nih...

TAPI aku still rindu nak makan nih...
alahai...
bila la ade kesempatan nak makan nih ye...



aku busy je sepanjang minggu...
minggu ni g KL lagi...
tapi kali ni bawak mak abah...
ade kenduri...

aduhai...


~ minggu yang busy dengan persembahan murid ~

18 comments:

sahromnasrudin said...

salam..sy rindu entri cikgu myri..bile dia lik dr klang?? ke dia mmg nak benti blog..kirim salam sy kat dia ya...semoga dia kembali ke alam maya nie huhuhuhuh

Amni said...

Nak ikuttttttttttttttttttt.... mirul kat KL.. t jumpa dia kat mana2, kirim salam eh? +P

E.d.Y said...

YA ALLAH..nampak sedap

ana said...

alamak...terliur sehhh!!!

therosputih said...

hoho...mewah sungguh abc itu...

Amieynna Amin said...

sedap nyeee..
siap ada love letter lagi..
yg penting pink..
heheheee

ummu said...

salam WR
akak pun terliur dah kat ABC tuu

tukang karut said...

ala,bkn sdp pun.rasa ABC jerr...
aku tk buat cmtu la kt ank kita..
eh!trsasul laks....hahaha

Yasminhamid said...

huih....sedapnya nampak ABC... meh belanja akak satu..

Hill_Mie said...

salam weh.. bila nak banja aku makan nieehhh... hahaha.. eskacang satu.. \(-_0)/

Abd Razak said...

Salam...

Memang nampak sedap tapi cholestrolnya pun tinggi juga tu..

Frodo Baggins said...

eskerim sedap masa stress!
kahkahkahkah ...

white rose said...

pokcik sahrom ~
salam kembali...dia dah balik dari kursus...dia busy sikit, tu yang tak ber"update"...nti ade la dia buat entry baru...

amni ~ akak tak jadi ke KL...mak akak tak sehat...

E.d.Y ~ nak ke? jom la makan2...hehehe

white rose said...

kak ana ~ hehehe...memang sengaja nak bagi akak terliur...

therosputih ~ mewah, mewah juge bila masuk dalam perut...keh,keh...

mina ~ hahaha...akak tau, ko pantang nampak wane pink...

white rose said...

kak ummu ~ salam kembali kak...
ha, lap2 ayaq liuq tu...

T_K ~ dah2...ko jangan nak mengada2...aku xde anak dengan ko...

kak min ~ jom turun lumut...kat lumut tuh...

white rose said...

mie ~ salam kembali...
lama ko menyepi weehh...jom aaa...kat lumut tuh...

ust razak ~ salam kembali ya ust...
ha'ah banyak kolestrol tu...tapi nak makan jugak...hehehe...

frodo ~ xkira bila mase, janji ko menghayatinya...

Hunny said...

bila turun Shah ALam,i belanja u ABC cokelat, terbaek dari ladang..:)

white rose said...

wah...shah alam, selalu sngt ke sana...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors