"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, January 4, 2011

cuba- cuba...jangan TAK COBA...

Assalamualaikum semua...
thanks a lot ten sebab setia bersama HAKAK nih...
muahahaha...

dua hari ni amatlah terasa keletihannya...
banyak mende kena settle kan...

dengan diTERJAH PPD lagi...
macam2 daaa...

xpela...janji seronok bekerja kan...

cuti 01.01.2011 baru2 ni, diatas jemputan & permintaan seorang senior aku masa di sek men dlu,
dia mintak aku amik gambar sempena majlis pertunangan dia...

aku bukan biasa amik gambar orang sebenarnya...
lagipun aku baru je memegang kamera berat nih...

AZAM 2010 punya, ALHAMDULILLAH tercapai hajat nyaaah nih...
miahahaha...

so, komen laa gambar2 yg dah siap diedit ni ye...

AKU HANYA BUDAK BARU BELAJAR...

~ yang ni je teruk sikit nak edit ~

~ ayat JIWANG bole blaaahhh ~
hahahahaha...

~ aku paksa kak zaida panjat dahan pokok depan umahnya ~
aku tolong dukungkan...TENGOK SAIZ laaaaaaa...hahahaha

 ~ yang ini aku tak tau nak buat ayat ape... ~

~ cincin sebagai tanda ~
 batik jawe...ate, orangnye orang JAWA baaaaa...

~ manis kan orang yang bertunang nih... ~
 aku yang tak bertunang ni pun MANIS kan...

~ posing atas jalan tar...panas wei... ~
aku tak kira, panas ke tak...nak bergambar kena tahan...hahahaha

~ si GEBU & si MANIS TUNANG ~
hahahahahaha...GEBU laaa sangat...


~ besok dah hari RABU...cepatnye masa berlalu... ~

21 comments:

Nia said...

uiii,..ko praktis dik, nanti lama2 sure meletops gambar yg ko amik, insha' Allah. ni pun dah ok dah ni,..baru2 nak cuba.
si gebu yg kat gambar last tu manis la..hehe..

white rose said...

kekekeke...
tu laaa kan kak...
COBA2 dulu...insya'Allah, bole le nanti...
hahahaha...si GEBU tu mmg manis...

Hunny said...

WAH! tEROR!! muka pengantin tu, ada iras u la..:)

therosputih said...

budak baru belajar, tp hasil...superb jugak la akak...cun...eh silap...cool...(prngaruh rajnikanth)

Faaein Himura said...

wah.. best2.. cayalah kak.. lepas ni leh jadi hebat lagi..

sy tak reti lagi nak amik pic2 org camni ni.. hehehe.. =]

MY HEART said...

Pandai ko tangkap gambar ^_^. lepas ni bolehlah tangkap ghambar aku ek...


free sudah ahaks!

white rose said...

[HUNNY]
miahaha...memandai je kak...
mane ade, SALAH, SALAH tuuuu...


[THEROSPUTIH]
mmg biasa2 je ni...ni blm lagi yang pakar dalam bab2 gambar ni komen...
kalo ade, hancusss...
akak BUDAK BARU BELAJAR lagi...

white rose said...

[FAAEIN HIMURA]
yolah dik...time kasih...
tu laa, akak tgh mencari geng nak blajo lagi...
nak asah bakat lagi nih...


[MYHEART]
pandai tangkap orang pun ye jugak...hahahaha...
bole aje, tangkap free...nak cuci kena bayo le...
muahahaha...

IMANSHAH said...

salam

Respect lah, sangat pandai amik gambor

Yasminhamid said...

cantik cantik dan cantik.. akhirny tercapai dah impian nak pakai kamera berat yer.. tahniah..

sissyira said...

salam


wah beshnya,,,


http://www.sissyira.com/2010/12/tutorial-tukar-blockquote-biasa-ke-yang.html

harap dapat membantu :D

Nurr Kasih said...

salam.wlpun baru tapi gambar lawa2..angle pun menarik. keep it up.

alfa juliet said...

cantik lor

white rose said...

[IMANSHAH]
salam kembali...

biasa2 je nih...


[YASMINHAMID]
thanks ye kak...
syukur ALHAMDULILLAH, rezki tahun 2010...

white rose said...

[SISYIRA]
salam kembali...

thanks ye syira...
pasni bole dicuba2 ek...


[NURR KASIH]
salam kembali...
sy budak baru...tak tau pun ape jenis shoot/lense brape...sy maen redah je...


[ALFA JULIET]
thanks kak azza...

Tukang cerita said...

eh, lawa lah..pandai lah hang amik gambar.....

akak dh lama nak kamera berat tu, tp tk tercapai lagi...huhuhuhuuu...nak buat derma kilat tuk akak tak? ;p

white rose said...

biasa2 je kak...

sy ni nak rezeki ade org derma kilatkan tuk sy...
miahahaha...

tuk akak suh la Tukang Obat dermakan...

Amy Syaquena said...

Wah dah macam pro nie shantik nanti leh la amek gamabar amy lak he3,..

white rose said...

bole2...insya'Allah...

Nakamura Kazuki said...

ustazah pakai kamera jenis apa?..nanti2 bleh kita share info...oraittttttt ye....

white rose said...

nikon D80...
muehehee...

bole2 ajee...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors