"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, January 13, 2011

owh...ni sebabnya yee...

Assalamualaikum...
enrty malam JUMAAT...

owh...MALAM JUMAAT...

malam jumaat...
MALAMMMMM JUMAAATTT...


dah, dah, dah nyaaaahhh...pi tido...
malam ni MALAM JUMAAT...


~ sungguh KIJAM...KIJAM...KIJAM... ~
miahahaha...

~ sok nak beli nasik kerabu... ~

32 comments:

IMANSHAH said...

gile mat salleh cakap melayu..tetiba ada si rozmi cendawan tu

white rose said...

haha...
rozmi cendawan...
memandai kome je ye...
sian dia...
miahaha...

deAnza-wAnda said...

aiseh kak.. nasib bek bru wat twitter tadik cam tawu2 ajer....

white rose said...

akak ade twit...tapi xde twit-twit...
miahaha...
ko percaye laa...mane mark tu reti ckp melayu...

therosputih said...

mark cakap bahasa melayu tuh...cayalah...twitt2...

sissyira said...

salam

hai pandai pulopp depe cakap BM, dop pelat langsung tu .

biskut said...

tamak tul drROzy....baik dia buka perpustakaan.

beautiful_rose said...

dr cendawan?
hahahah sungguh hampes gelaran itu =p

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Kalau tak jadi tutup camner erk, cikgu putih suka ker?

E.d.Y said...

sokong dr rozmey..hahaha

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

dah baca yassin?

baca dulu seblom tido...

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Tutup facebook. Tak faham den

white rose said...

[THEROSPUTIH]
miahaha...cayalah MARK...cair gua dengar...


[SISSYIRA]
salam kembali...
tu laaa...lebih tere dri kita nih haaa...


[BISKUT]
dia dah ade libry laa....40 juta budgetnye...hahaha

white rose said...

[BEAUTIFUL_ROSE]
hahaha...aku pun TERKESIMA sekejap...


[ABDUL RAZAK]
waalaikumussalam...
sy tak kesah...
buka ke tutup ke, takde hal nye...


[E.D.Y]
ha, mmg la...kau pun baka dari dia...
miahahaha...

white rose said...

[AHMAD HUMAIRI]
waalaikumussalam...
dah bace 2 kali...
tido je skali...nak smbung lagi...
miahahahaha...


[KUNANG- KUNANG]
salam kembali...
ha, yelah kak ani...mark ni nak tutup FB, katanya dia dah runsing...

alfa juliet said...

takde fb takpe, yg penting blog ada

white rose said...

yee...btul...
FB xde, xkesah langsung...
jangan blog sudah...

Yasminhamid said...

akak sama cam dylla ngan azza.. biar tak ada fb.. jgn tak ada blog..

nurkass said...

amboiiiiiiiiiiii...
berulang2 mlm jumaat tu..ok ke..hahaha

tu dr rozmey tu..aritu ramal filem dpt 40 juta..pasni bila ade drbook tah brape pulak..haihhh..

Cma Shiema said...

hehe3,,klako la..

Amy Syaquena said...

wah sejak bile dowang leh cakap melayu nie..ha3..

Hunny said...

tutup pun ok..:) nanti diorang bukak pulak menda lain..:)

Sasa Al-Sharif said...

alahai, mana komen aku? apa pasal tak masuk dalam tu? pic tu dah kena edit la. masa tu aku kalah dgn idea dr rozmey. lagi pun dia femes

E.d.Y said...

semua org baka yang sama...adam dan hawa..:P

ummu said...

assalamualaikum Rose;
he he lawak lawak
erk tetiba malam Jummat tu bunyak pula,hmm,dr rozmey,akak suka dgn view,semangat dan cita2 dia tu wpun tak berapa suke pada part tertentu

Encik Tikus said...

adoi~ ddR nie bagus ahh, banyak angan angan, keh keh

Faaein Himura said...

hahaha.. gelak besar sy pagi2 buta ni.. nasib baik tak kuat volumenya.. ni siapa yg buat ni?

niesz said...

wakakaak..bile ms plak la mat saleh ni pndai ckp malay..

white rose said...

[YASMIN HAMID]
ye, memang btul...
saya sokong 150%...
miahaha...


[NURKASS]
hahaha...
perkataan tu sesuai laa tuk orang2 yg dah berumah tangga...
miahahaha...

drBOOK tu ciptaan ciplak...
dia ni ape orang nak buat, semua dia nak buat...


[CMA]
eh, yeke?

white rose said...

[AMY SYAQUENA]
hahaha...depa dah kena celup MELAYU...


[HUNNY]
dah bermacam2 lagi kak laman2 sosial ni...
dah mengalahkan FB je...


[SASA]
ape watak kau dalam page tu kalo ade? kau pelakon ke?
miahahaha...
dah SAH kau mmg kalah dgn DR ROZMEY tu...dia hensem lagi dari kau...
hahaha...

white rose said...

[E.D.Y]
sempat lagi tu menyampuk aku cakap...miahahaha...


[UMMU]
waalaikumussalam...
hahaha...sy suke dgn semangat dia...
part rambut tu yg sy xtahan hati tengoknye...
miahahaha...


[EN.TIKUS]
bgus laa banyak angan2...dan angan2 dia berhasil kan?

white rose said...

[FAAEIN HIMURA]
hahaha...akak tolong tambahkan gelak...
akak xtau sape yg buat...
rajin btul orang yg buatnye nih...


[NIEZS]
depa celup MELAYU sekejap...
hahaha...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors