"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, January 3, 2011

Selamat Kembali Bertugas...

Assalamualaikum semua...

Arini aku kembali bertugas...

doa2kan semuanya berjalan lancar...


SELAMAT KEMBALI BERTUGAS KEPADA SEMUA GURU- GURU DI MALAYSIA...



ppsssssttt...balik nanti aku g umah korang ye...
muaaahhhsss...
miahahaha...


~ kelam kabut ~

19 comments:

sahromnasrudin said...

as salam..awak ajar subjek pe tahun nie???

Amy Syaquena said...

as'salammualaikum dear..

selamat memulakan tugas segai pendidik ye..

white rose said...

[SAHROMNASRUDIN]
waalaikumussalam...
every year, every day semuanya sama...AMANAH telah diberi, TUGASku memikul AMANAH itu sedaya upaya...
insya'Allah, amin...


[AMY SYAQUENA]
waalaikumussalam...
thanks ya amy...tapi nak tanya, nape sy nak masuk blog amy, kena request invitation plak?

Amieynna Amin said...

selamat mengajar semula..
jangan garang2 sangat..
nanti xcomei..

white rose said...

dah start garang arini...
tudung pun dah senget benget sebabkan jadi GARANG...
hahahaha...

ibuintan said...

semoga ceria di hari pertama persekolahan tadi

takkan hari pertama dah garang,,soba dulu

Adinda Amy Sensei said...

hai cikgu white rose...hihi

selamat kembali bertugas..
ceria selalu melayan karenah ank didik...

Faaein Himura said...

selamat bertugas cikgu ros putih.. =]

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Selamat kembali bertugas..:)

IMANSHAH said...

selamat bertugas ye

sissyira said...

salam


selamat kembali mendidik anak bangsa kita :D

E.d.Y said...

bangunnn...

selamat malam cikgu..hehe

MY HEART said...

Selamat bertugas la yer.. lepas ni sure suara ko lepas ke korea ahaks... sebab marahkan anak murid. ^_^

TiKa LEh said...

selamat mengajar cikgu..msti otak dh beku sdkt nak ajar pe kan..hehhe

white rose said...

[IBU INTAN]
thanks ye kak...

hari pertama laa dah kena garang...
kakakaka...


[ADINDA AMY SENSEI]
thanks...
bgitu jua diri mu ya...
SELAMAT KEMBALI BERTUGAS!!!


[FAAEIN HIMURA]
thanks ye dik...

white rose said...

[ABD. RAZAK]
waalaikumussalam...
terima kasih...


[SYIRA]
salam kembali...
thanks ye syira...
INSYA'ALLAH...


[E.D.Y]
hahaha...
kang aku bangun tengah2 malam, aku kacau kau tido...

white rose said...

[IMANSHAH]
begitu juga diri mu ya wahai PENDIDIK...


[MYHEART]
thanks ye kak...

hahaha...tak ngape lepas korea, jangan lepas ke india udah le...


[TIKALEH]
thanks ye tika...
nak mngajar xde otak beku, nak mnulis ringkasan yg otaknye jam...

K I R I M A R U~ said...

hehe akak cantik gambaq2 tuh..
ha yang masuk sek akak tu geng KPLI kot.... sy pnye surat xde sampai2 lagi...

BTW selamat menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan selamat segalanya ehhehe

white rose said...

kau salah parking ni...
komen ni diatas...
tak pe la...
miahahaha...


tu la...akak tak sempat nak interviewe cikgu baru tu...akak sbuk dgn PSS...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors