"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, February 14, 2011

budak umur 4 tahun merempit dalam tesco...

Assalamualaikum semua...
sabtu baru2 ni akak aku ajak jenjalan kat Tesco...

tesco dimana?
adalah rahsia...

miahahahaha...

sesaje bawak anak buah aku jenjalan...
dia duk pegang 3 hengget kat tangan dia,
bila aku mintak dia jawab tak bole...
dia kata nak naek moto...

blurrrr jap...eh, moto ape...bila pulak budak ni pandai bawak moto...
rupe2nya...

hahahahaha...
aku gelak sensorang tengok dia bawak moto wane pink...

tere betul...baru 4 tahun dah tere merempit...

~ dah lama tak karok dalam song box tuh... ~
ade sape nak join aku karok???

~ budak 4 tahun merempit... ~
auuuwwwmaaakkk!!!...pakai skirt je...miahahahaha...

~ "sebuuk je ummi ni..." ~
suke ati ummi laaaa...kalau cha taknak bawak moto tu, biar ummi bawak...hahaha...

 ~ pastu akak aku banjer nih... ~

~ perrrgghhh...float oh float... ~
semua nih mengGUMOOOKKKan...!!!


Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
~ sok cuti Maulidur Rasul...marilah sama2 kita berselawat ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W.~

16 comments:

Fiqas said...

ya aaw auuu la, dah pandai rempit ni... ada bakat..

nurkass said...

hahaha..kasi kepit sikit..dahlah pakai skirt..adoiiiii..

ghost writer said...

nak jugak...

nak makan..tengah lapar.

cari kedai makan naik motor buruk jer.huhu

si para para said...

best tu naik moto..tapi kalau beso beso naik moto tu,, mau seminggu tak keluar rumah.hehe

waa bestnya maka..tak ajak pun eh :(





selawat dan salam buatmu rasul junjungan....

zati embong said...

bawah umur,kn pkai seat belt nih O.o

deAnza-wAnda said...

adess..... mrempet sih budak neh... nak saman dia... yehaaa....

sahromnasrudin said...

TESCO Tapah jauh tak dari rumah awak....mcm area sana je hehehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

a&w memang best !
float...hmmmmmm..


dia lap tak ?
haha...




*meh join GA kRina.

therosputih said...

sodapnyo a&w dia...nyum2...float oh float...

Sasa Al-Sharif said...

lain kali ajak la sekali. aku nak merempit dgn budak umur 4 tahun

ibuintan said...

WR.. slamat menyambut maulidur rasul..

sesekali nak lepas tensen apa salahnya

hysman said...

fuyoooo..
sungguh seksi awek nih..
nak tekel buleh?
ummi marah tak?
hehe....

kak tak join skaki ker?
mane taw ade bakat gak jd remp-it gak..
huhu...

klu exercise senantiasa takdelah menggemukan kak...cuma sweet pee pasti.. hehe

TiKa LEh said...

wow, nmpk meliurkan float tu..dh lme xmkn float..float a&w apetah lagi..wawawa

niesz said...

comel nye..color pink lagi moto tu..nk tumpang ley..ehe..

Cma Shiema said...

nak tompang meremprit juga bole..?muahahaha..
nk jugak wafel eskem ngan float tu..mabelesss...

uiks..tesko kt mana ek?ade moto ni??ermmm

Sephi Sephia said...

hahaha...melampau seh budak kecil ni. Siapa mak dia ni?

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors