"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Sunday, February 13, 2011

stoking busyuk tapi ade makna...

Assalamualaikum semua...
selamat malam...

malam yang agak sedikit kepanasan...
tapi takpe, bilik aku ber"ECON"...

miahahaha...

korang ade masalah pendaraban tak?
masa aku sekolah, aku ade masalah tu...

sampai ke sekolah menegah,
cikgu2 aku siap suruh baca darab kat perhimpunan...

hahahaha...malu doh...

zaman skrg ni sangat canggih...
mcm2 orang bole buat...

macam ni...bole selesaikan masalah jika mahu diusahakan...

~ nak cari laaa stoking nih...aku kan suke kumpul stoking pelik2... ~

aku ingat nak buat darab kat tilam laaa...
miahahaha...

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
~ sunyi je korang time2 cuti nih...sibuk laaa tu... ~

16 comments:

♥ manje ♥ said...

dunia sekarang benda2 pelik dah banyak ada...
kot dodulu ada stoking ni. kita suro ayah beli sepuloh tau heheh ~

ghost writer said...

esok2 kalau cikgu tanya sal darab tengok bawah jer..siap buka kasut lagi..haha.kena stokin dan busuk,satu kelas lari keluar.

cepat gitau kat mana nak dpt stokin tuh.

zati embong said...

haha,kesian sis,smpai skrg ke trauma kena baca sifir darab?

Nur Misnan said...

wahhhh.... ada plak stoking math
kalau ler yang fail hapal time table
sure punya kena beli ini stoking..
harharhar.... hancussss der

p.s. nak print semua gambar aku
masa kecik sampai ketua kat t shirt

IMANSHAH said...

ni mesti masa skolah selalu kena ketuk ngan pembaris kat cekgu sebab tak hafal sifir

Nia said...

uii,..cari kat scarlet, byk gk yg cun tau,..

si para para said...

masa dulu tulis kat tangan..kat lengan..hehe tapi last last ingat jugak...

sangat suka sifir 7..tak tahu kenapa...



err WR..tak sempat online malam ni..sebok sikit...ada kerja luar.

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Ada macam2 stokin sekarang yer. Pertama kali tengok macam ni.

nurkass said...

mcm2 sekarang ni..teringat pembaris kuning panjang ms sekolah dl..huhu

sahromnasrudin said...

apsal buat kat stokin..buat la baju..konfem nak pakai je terus hafal sifir tue hehehehehehe

Fiqas said...

kenapa dulu2 tak ada yang stoking cam ni ye? kalau tak confirm sy dah pandai hafal sifir... hahhahaa

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Kalau stoking tu panjang lagi banyak sifir kan!

nurkass said...

anda di tag!!

http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

ahmad humairi said...

assalamualaikum,


patutla banyak tanda kat tilam....ko buat kat situ....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

huiyai..

Tak boleh bagi along nampak ni.
Ada yg dia suruh beli.

no-no-no...

niesz said...

hahaha..bwk g skola time peksa best nie..

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors