"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, February 15, 2011

helikopter menghempaskan diri dalam ban...

Assalamualaikum semua...
maaf, malam ni aku mahu berehat sepuasnya...
sok aku BW ke umah korang...

setelah seharian bergerak mcm helikopter...
enjin pun dah terlampau panas...
minyak helikopter plak nak habis...

pastu aku pi rendam plak enjin helikopter tu dalam peti ais...
maka jadilah ia seketul helikopter yg tak seberapa nak mau start...

ditambah pula dengan keadaan helikopter yang...

mate nye kuyu + kepalanye ade batu + mulutnye musim kemarau...

oh, DOKTOR...sila ubati SAYA...

~ ya WR...sekejap lagi saya datang... ~


Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
~ mau cari ketenangan... ~

22 comments:

hysman said...

hahahahaha...
terbaik la kak...
helikopter tu klu dah panas konfem die mati sendirinya n terhempas..
alamak....hehehe....

selamat berehat kak...
tarik napas...
tidur secukupnyer..
karang tak cun pulak nnt..
hehe...

si para para said...

doktor datang ni..hehe
ni kurang vitamin c ni..

biasa la tu..kalau dah pakai helikopter tu seharian kena la rehat pulak..kalau tak jem la benda tu.hehe

deAnza-wAnda said...

berehat puas2 yer kak... sok dah nak p skulah hihi....

wahida said...

salam white rose...salam maulidur rasul....

suka singgah sini...salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

zati embong said...

haha kak,xpasal2 kan heli 2 kena sumbat dlm peti ais.

jat sehari dua nih ulang alik ke hospital je.rasany bertahun2 x jejak kaki.rasa mcm psiko duduk situ,semalam baru tgk dia nazak sgt2 hari ini dtg dah xde da.

niesz said...

hahahahaha..klakar la akak nie..aduh!sakit perut gelak..haha..

IMANSHAH said...

ayo sini ujan..mana panas nye

Sham said...

betul betul...helikopter pun kena rehat gak apa...

E.d.Y said...

siapa tu?huhu

♥ manje ♥ said...

salam maulidur rasul buat awak... rehatlah sepuasnya ya... ~

MY HEART said...

nenong nenong nenong

dokte dah datang dah ni ^_^


adik sakit apa??




ahaks!!!

ghost writer said...

nak pinjam helikopter sat

nak pegi maldives

kat sana leh rehat2

ade beachgurl tolong sapu losyen...haha

Fiqas said...

helicopter dah pancit? hantar servis dulu ye, pastu boleh terbang tinggi2 lagi... :)

Sasa Al-Sharif said...

weh, apa benda tu? ada manusia dalam kostum tu. macam kenal ja

TiKa LEh said...

hahaha..comellah doktor tu..heheh..

Hunny said...

Rehatlah sis. kalau tak larat. Kalau terhempas kang, naya!!

ana said...

selamat berehat ye WR!

nurkass said...

ya allah..
ape ke teruk bebenor helikopternye tu dikkk..ni mesti kes dah lama tak servis kan..hahaha

sahromnasrudin said...

heli tue sampai cini tak??? kalau smpai sy nak tumpang pi perak heheheee

Cma Shiema said...

helikopter??wohoh...
sampai ke dlm peti ais tu..

nnti cma panggil doktor..

doktor..doktor..

Amy Syaquena said...

salam maulidurasul dear..

windu bangat sama kamu setelah seminggu bercuti hu hu..

Nia said...

helikopter pun kena ada time stop utk maintenance dik..hehe

ga,bar yg last tu,..terbaek!

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors