"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, March 30, 2011

get well soon dear...

Assalamualaikum semua...
selamat pagiii...alohai...

semalam aku bercuti, tu yg dapat terjah ke umah korang...
aku bermalam di Hospital Pantai Ipoh...
yg bestnye ade wireless...

tu yg aku amik kesempatan seharian bermonolog dgn my baby...
ape2 pun terima kasih kat korang bagi sokongan kat blog aku spenuhnya...

gosip2 yg lepas tu, sudah2 laaa...aku kan rajin mengusik...
usik - mengusik semakin hari semakin sayang...
hahahaha...

 - my luvely sister -
 - sakit2 pun sedap je makan kek ye...yele free -

 - kek sedap dari kawan kakak -
tere dia buat cup cake nih...sedap...aku dah membalun 3...haha

 - untung aku yg menunggu kakak aku disini...makan mcm2 mengalahkan org yg sakit -

 - untung dapat kawan yang prihatin & melawat kita bila kita sakit -

- cheese kek...memang sedap... -

terima kasih kpd semua kawan2 kakak yg melawat dia sepanjang 3 hari kat sini...
jasa & budi anda, kami ingat sampai bila2...


"kawan yg baik umpama pepohon yg sama rendah bila duduk, yg sama tinggi bila berdiri..."



 
- kepada blogger yg baru singgah sini, nanti aku terjah korang ye... -

31 comments:

Nia said...

syok jugak tunggu org sakit ni. org sakit biasa tak lalu makan, maka kita ni la yg menolong makan untuk dia..haha..

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Nape ya bila kita sakit makanan sedap2 yang datang...

KUREKURE COMEL said...

hope cepat sembuh la...

wahhh...kak..kemain makan ye..
hehehe...


nmpk sedap tu...

nurkass said...

semoga kakk cpt sembuh ye..

emm..kalau free mmg sedap..hehe
untung ada adik mcm WR ni..

ahmad humairi said...

Assalamualaikum,

Yeletu...
Yang sudah tu sudahla...

Namun sentiasa menghitung hari.

Amy Syaquena said...

mak ai sodapnya dear , tergugat iman den melihatnya ha..

therosputih said...

hah...kakak tak sihat ke...uh...get well soon jugak buat kakak...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

takde hal punya.
kReen pun lama tak singgah sini dan sana.
Sibuk bebenor...


Cheese cake tu ..... amboi..menawan kalbu tekak betul !


* bila lah kita nak jumpa ni ?

kiwi said...

sedapnye..klau cmni skit selalu pn x ap..hihi

khaifaiz said...

alahai.. makanan sedap2 plak.. kalau khai la terus buat2 sihat tu..

Hope cepat2 sembuh la sis WR tu

munna said...

aduhai kek red velvet ke yg merah tu...sedapnya... semoga kakak cepat sembuh ye...

ibuintan said...

untungnya orang yg nunggu orang sakit tu...

semoga kakak WR cepat sembuh

Surie said...

Syoknye la dia dok teman akk dia, sambil2 tu makan and online ek?Rezeki namanye tu..hehe~

Hope ur sis will get well soon ya!

Cma Shiema said...

get well soon kaka kepada kak wr..

terliurrrr ngk segale jenis kek itu..

Amni said...

bunyi mcam ko plak yang sakit kak... ekkekeke........

ana said...

moga kak WR cepat sembuh...

beautiful_rose said...

comel2 keknya...mesti sedap kan.



hope kakak ko cpt sembuh.

Sasa Al-Sharif said...

oh, aku nak jugak. nmpk sedap la

Fiqas said...

itu semua tu, org yang sakit ke org yang menunggu makan tu?

Raji berkata said...

owh bestnyer
agk2nyer ak sakit ad tak org nk ksi kek cmtuh =.=

IMANSHAH said...

wah dah dekat tu ngan umah i

ghost writer said...

lain kali bawa aku sama melawat kakak mu yang sakit..

supaya aku dapat habiskan kek2nya..dia tak kan mampu habiskan semuanya.

get well soon

Faaein Himura said...

pergh.. sedapnya.. moga adik akak tu cepat sembuh...


p/s: inshaAllah ada rezeki kita jumpa yer kak.. hehehe.. =]

Nur Misnan said...

get well soon
insyaAllah lepas makan cheese cake
sure punya cepat baik.. hu3

sissyira said...

salam

semoga kak tu cepat sembuh..sakit boleh makan kek ke? heheh

Amieynna Amin said...

yang sakitnya badan.. mulut tak sakit.. selera pun tak sakit.. so, makan je la.. hehe..
sedapnye cupcake tu..
terbayang2 aritu mkn cupcake apple..

Yasminhamid said...

bagusnya yg melawat... bawa cup cake tu..

Nurr Kasih said...

semoga Allah memberi kesembuhan buatnya dan menghapuskan segala dosa2. ameen.

wr sedap btl tgk cup kek tu :).

luahfikiran said...

SALAM,
DIDOAKAN CEPAT SEMBUH.

si para para said...

kek tu memang sedap kan. kalau tak, takkan kak makan 3.hehe
nak satu...

ummu said...

assalam Rose
beruntungnya kakak rose memiliki sahabt2 yang prihatin, alhamdulillah.
apa khabar keadaan akak ros kini?

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors