"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, March 16, 2011

keje WR telah mengalahkan PM...

Assalamualaikum semua...
miahaha...

rindunye aku kat korang semua...
rindu nak gi umah korang...

korang dah macam bunga2 aku tanam ditaman...
bila aku tak jenguk, layu & lemah2 je korang kan...
siaaannnyerrr...meh2, aku nak siram semula bagi segar bugar...

minggu yg sbuk bagi aku mengalahkan PM...
PM tu ape? PM tu adalah PENYEBUK MAKNYAH...

miahahaha...

semalam selesai sudah sesi pendaftaran degree aku...
malam sebelum tu sebuk ngambik gambo baru...

 ~ 2 kali aku belajar jalan nak kesini... ~

ah, itu semua SEMANGAT baru...!!!

yeah, SEMANGAT sampai demam...
amat bagus sekali bila demam...

abah cakap, demam org nak belajo...
mak cakap, lepas ni anak aku kurus ler...

hahahaha...

poyosss...dah, aku nak terjah umah korang2 nih...


~ aku marah kat MARK sebab dia janji nak luputkan FB pada 15 Mac 2011 ~

33 comments:

si para para said...

hehe semangat ye nak blajo..bagus2..blaja baik2..jangan nakal2..kan kena cubit.hehe

khaifaiz said...

singgah.. selamat memasuki alam seorang student ye WR

zati embong said...

kak!demam excited ke demam ape ni?

kalau jat dulu demam terkejut,sbab mula2 masuk ump nampak kepala hitam je,perempuan sikit amat O.o

Nurr Kasih said...

bestnya dapat sambung belajar..apapun2 good luck utk wr :D

pisau belati said...

stdy smart.

ghost writer said...

best ar WR dapat study kat Open University..

aku leh tak study kat situ...aku cuma lepasan tahun 6 jer nih..huhu

Fiqas said...

sampai demam2 ye.. tinggi semangat tu...

niesz said...

ud luck sis, niesz doakan sis berjaya n tercapai cita2 sis.. :) jgn lupa mkn ubat..

Sasa Al-Sharif said...

peh, lepas tu boleh la nak lompat naik gaji. aku nak repeat srp ada tak? haha

Edy Zaidi said...

semangat untuk terus menuntu ilmu...tahniah!

nurkass said...

yaeh..
semangat selalu..
semoga tercapai apa yg dihajati..
take care dik..

beautiful Life_anum said...

menuntut ilmu tu kan dituntut so kejarla ilmu selagi terdaya....semoga berjaya dalam hidup..

white rose said...

[SI PARA- PARA]
haha...adalah WAJIB bila "NAKAL" sebab aku la paling muda dalam batch nih...


[KHAIFAIZ]
kau la best, nak buat PHD...PHD betul aku dgn kau...
miahaha...


[ZATI EMBONG]
demam + gumbira...
lalalala...
tajaan kerajaan ni beb...

white rose said...

[NUR KASIH]
sama2...WR hanya baru buat degree, tak macam nur mmg dah ade degree...


[PISAU BELATI]
lama kau menyepi...sibuk dgn si gadis ye...
thanks bro...


[GHOST WRITER]
ha, mmg la syok...sebab open...
kakaka...
eleh, tahun 6 konon...
kau lagi tere dari aku...

white rose said...

[FIQAS]
ofkos...haha...
semangat sekejap je tu...bila dah start esemen, habis la...


[NIEZS]
thanks dik...akak dah makan ubat dah, ni dah ok...alhamdulillah...


[SASA]
haha...tggu 4 thn lagi baru ade perasaan naik gaji, la ni fokus2 study dlu...
srp? ade2...SARAP namanye...
miahahaha...

white rose said...

[EDY ZAIDI]
semangat mcm jugak kan...
aku nak kejar kau secara larian tak larat, kejar dlm ilmu bole kot...


[NUR KASS]
thanks kak...doa mu amat2 ku hargai...
take care u tu...


[BEAUTIFUL LIFE]
thanks kak anum...semangat2 nih...
hehehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Leeeer...
kReen pun lemau minggu lepas. baru semalam post entri baru.


Semangat mesti kuat !




*pst; bila nak join GA ni ? dah dekat tutup ni..

Surie said...

all d best sis!
smoga kejayaan itu milikmu =)

p/s: Ooo..suka main kawen2 ek!gatai!!

Amni said...

dulu amni pernha buat part time mengajar cikgu2 yang amik degree kat open u ni.. heheheh.. tapi kat sawak la...

KUREKURE COMEL said...

nak blajor jgk....jeles ni...
bila la dpt cont ni..huwaaa...


mat kata stop...lg kuat huwaaa....

sahromnasrudin said...

nnti saya sediakan teh o ye heheheee

Amy Syaquena said...

cayalah beb sembung belajar , semangat2...

Adinda Amy Sensei said...

selamat belajar...

Amieynna Amin said...

semangat itu penting kak..
da start ke kak..
bestnye jd student semula..

Amieynna Amin said...

semangat itu penting kak..
da start ke kak..
bestnye jd student semula..

sissyira said...

salam

kak, tahniah,,,selamat belajar kembali.

Ina said...

wah bestnya..bilala aku nak sambung lagi ni..gud luck ye wr

TiKa LEh said...

selamat belajar kembali dan bergelumang dgn asgment..hehhe

Cma Shiema said...

tahniah kak...
muahaha..
dah ade heder baru ye...
"dun look at me???"

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kebanyakan kita memang lebih bagus dari pm

ibuintan said...

WR,

tahniah selamat belajar semula

IMANSHAH said...

itu kat ipohj ka?? boleh minum teh ais..wahaha

IMANSHAH said...

itu kat ipohj ka?? boleh minum teh ais..wahaha

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors