"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, March 14, 2011

SIAP KAU MARK...!!! malam ni jugak kita bercerai...!!!

Assalamualaikum...
entry xde kena mengena dengan sesape...

aku emosi...

emosi tahap otromen GABAN...
emosi sampai hujan pun aku tak kira dah...

siap kau MARK...

malam ni lepas kul 12, ade lagi laman sosial kau...
aku buru kau sampai dapat...

tak kira...aku nak buru jugak...
waima dalam mimpi sekali pun...

hahahaha...

persiapan diri kau MARK...
aku ade taekwando tali pinggang hijau...

~ macam la hensem sangat, pakwe ABANG POLIS BERKUDA aku lagi macho laaa... ~
dia ade kuda yg gagah & spek mate hitam lagi tu...kau ape ade?

ular pun tercekik bila terserempak dengan aku...
kakakakaka...

MARK, kau reti ke baca BAHASA MELAYU?
jom, aku ajar kau kelas memasak sambal belacan...
miahahahaha...

~ mood nak berblog sayup bile mouse aku larik cari bini dia... ~

30 comments:

D Awana Design (Aku-Ida) said...

oittt cik kak... takde keje ke hape??

Ina said...

mark ada hape??..duit berbillion dollar yg kita takder...kah..kah.kah

white rose said...

kahkahkah...
cari pasal...

miahahaha...

white rose said...

[INA]
hahaha...yg tu laa kita xde, tapi mark ade...

KUREKURE COMEL said...

hahaha....kak pening ke?kihkihkih...


ke kak jatuh cinta dgn owner tu...
hihihi...

ahmad humairi said...

Assalamualaikum,

Aku ada sorang kawan....mark juga..memang dasat dia...last-last aku maleh nak layan, tapi masih mengganggu jugak....biokan.

ana said...

hahahaha....nape nie?

white rose said...

[KURE- KURE]
penah kena flyingkick minah taekwando tali ijo?

hahaha...
pening dgn mark...
cakap ntah ape2...

white rose said...

[AHMAD HUMAIRI]
waalaikumussalam...

hahaha...tu mark ape? market?
miahahaha...


[ANA]
kak ana, ujan2 ni mmg mcm ni...
emosi melampau...
hahaha...

Adinda Amy Sensei said...

alahai..ngapain tu kak..hehe

white rose said...

[ADINDA]
mark tu nak berpisah dgn akak...
dia dah ade makwe lain...
mentang2 dia banyak duit...

hahaha...

Fiqas said...

uiks, WR , ni kenapa lak ni? kenapa lak nak bercerai dengan si Mark ni? apa kes ni...

zati embong said...

kak,jat cbe nk faham,tp semakin nk faham,semakin xfaham..haha

jat yg pening..

Nur Misnan said...

cik putih nak bercerai
pasal dapat tahu Mark sms kata
"i ada GF baru.." harharhar

Surie said...

tersedak-sedak la si mark ni dek kemarahan awk..hehe~

Ooo..awk ade green belt ek?kira awk hebat sket la..sy yellow jek!hohoho~

ghost writer said...

sembang lebih jer Mark tuh...

check sok mesti ada lagi...

dah gi tido....dah lewat.

si para para said...

hehe dia nak cari publisiti tu kak..biasa la..dunia artis.hehe

niesz said...

hahaha..ni nape kak, cian kat mark tu, nie mesti mark ade buat salah ngn akak nie..ekekeke..

nurkass said...

nape nih??
asal cr pasal ngan dia..
dia buat ape..
asal nak bercerai..ke dia ceraikan WR..hahaha..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

Mark akan tunjukkan kehandalannya pada bulan Mac tau

puteri aminuddin said...

haha . kak ,, lek lu :)

Cma Shiema said...

apekehe nye...
mark...ooo mark...
ngape ni??

Sasa Al-Sharif said...

haha.. mark buat apa?

Hunny said...

Hamboiii WR,
Kemain lagi nak dikaratenya Mark tu...

TiKa LEh said...

mark kaya tu..heheh

sissyira said...

salam..

mark tu dwi bahasa la yang..

dib. said...

haha baru lepas check email tu pun dah ramy dok perli2 sal mark,blum bkak fb lagi nih. .

Edy Zaidi said...

haha..kan semuanya tipu

wahida said...

akak ada black belt, percaya x? hehe..

Amy Syaquena said...

hahaha awat nie frust sebab mark x makan belacan ke hehehe...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors