"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Saturday, March 12, 2011

ketidakpuasan...

Assalamualaikum semua...
maaf, aku kena bersabar...

agak ketidakpuasan telah berlaku...
berlaku secara normal atau mungkin kerana keajaiban...

yg mana 1 pun aku tak pasti...
yang pasti perkara ini berlaku ade kaitan...

kaitan yg sangat kukuh...
kaitan yg membuatkan aku kena lebih bersabar & bersyukur...

line internet meragam sejak 2/ 3 hari ni...
ofkos ade kaitan dgn tsunami yg berlaku di jepun...

serius, aku bercakap dgn nada yg complite & normal...
aku cube jejak blog korang, tapi gagal...

terlampau lambat...FB pun dah jadi Froblem Basic...

ok, aku paham...
aku kena jadi orang yang SABAR...

wow, SABARkah aku wahai SABARIAH...!!!


~ besok mau menjejaki bumi IPOh...~

24 comments:

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

Patutla x dtg umah aku...ngatkan sibuk blajo...

zati embong said...

alala kak WR. line x berapa nak ok kot.

tapi kalau kena kat jat,tenet lari 5min da rasa nk hentak2 je.haha

white rose said...

[AHMAD HUMAIRI]
waalaikumussalam...
sowi sesangat...mmg tgh bersabo nih...

alahaiiii...


[ZATI EMBONG]
jat, sowi tau...
sedaya upaya bukak blog korang...
bile dah xleh, akak biarkan jer...

S..U..D..@..I..S said...

senang je cari x n rehat dan rilek..pastu mesti ok punya.....hehe

KUREKURE COMEL said...

ehhh...yke?npe mina rasa mcm biasa je....


baru mina tau ni...huhuhu...
sabar ye...

ghost writer said...

sape sabariah...sabariah tukang kasut kah?

aku rasa itu mungkin masalah Y2K kot...mungkin alien tengah singgah kat measat jap,bermalam sebab perjalanan jauh sangat...dowang dah guna power berlebihan utk cas UFO dowang...handphone pon dowang cas sekali..

sabar k,mungkin tak lama tuh.esok dowang blah lar.

si para para said...

err kak..sabar..mana tau kot tak bayar bil lagi kot bulan ni.hehe

adol ihsan said...

sabar tu kan separuh drpd iman .. :)

Fiqas said...

sabar la wahai sabariah...opsss...wr...
saya disini mengalami masalah yang sama.. line kat office lansung tak leh access.. :(

ieda said...

oh ya ka dik ... ermm akak pun mcm tu jugak adakalanya payah nak jejak kawan2 sbb line prob ..

Sasa Al-Sharif said...

sama la keadaannya di sini. jadi malas nak online

sissyira said...

salam

sabar adalah ubat kepada segalanya...semoga senyum sokmo =) kita pun ada masalah jugak..

ibuintan said...

betullah WR... line sangat slow, memang malas jadinya

sabar je la kita hari ni

Ina said...

he.he..rasanya, almost everybody is facing the same problem...sabar la..nak buat camne..

beautiful_rose said...

ohohoho....
aku pulak dah semakin malas nak berblog.


tapi apakah 2 entri sehari ini malas? =p

niesz said...

line streamyx niesz pun.huhu..lembab je rase..sabar je la kan..

nurkass said...

sabar dik non..sabar

Cma Shiema said...

marilah kiteee same2 bersabar...
:p

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

patutlah uma saya sunyi je..ingat ultraman dah fire semua hehehee

Hunny said...

sabarrrr..:)

Nia said...

takpe dik,..ahkak tau ko seorg yg penyabar! hehe..

Amy Syaquena said...

sabar dear , sabar itu kan seapruh dari iman..

TiKa LEh said...

truskan bersabar..hehe

puteri aminuddin said...

sabar sabar and sabar :) t TUHAN sayang kite :)

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors