"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, March 18, 2011

bila si ANEES bertanya "USTAZAH DAH BUKA TUDUNG?"...

Assalamualaikum semua...
selamat pagi...selamat hari jumaat jugak...

minggu yang best bagi mereka yg bercuti sekolah dgn sepenuhnya...

kan aku tak brapa suke nak bercuti...lebih suke bekerja...
tapi bersyukur, sekurang2nya dapat merehatkan minda dari terus rosak mcm si ANEES tuh...

aku rasa si ANEES tu dah xde keje...
adeke dia tanya soalan cepumas "USTAZAH DAH BUKA TUDUNG? huhu..."

hahahaha...

ANEES, ANEES...glemer kau dalam blog aku nih haaa...
nanti aku tel SINAR suh tolong kau jualkan rumah tu...

aku tak sempat nak tolong...

ni aku bagi gambar aku masa baby...baby xde pakai tudung kan...
ok tak???

~ hahaha...sila muntah tengok baby ni...tak sedar diri...~


~ batuk2 & selsema ~

23 comments:

zati embong said...

kak,jat dgn blurnya bertanya..

apakah mksud d sebalik soalan 2?

Amni said...

haha... comel plak gambar tu kak... sekali tengok, tak perasan tu akak...=P

Nurr Kasih said...

semoga cpt sembuh..comel pulak baby tu :D

Surie said...

nape anees tnya soklan tu?

Tp, comel ok baby tu!baby tu awk le kan?hihi~

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

x jadi muntah,
gelak adela,
itu belakon je....
bukan betul-betul.

si para para said...

err kak..tu ulat bulu kan..

sissyira said...

salam

hehe...kiut miut tu...comel3...

Cma Shiema said...

he3..x ais lg ngan aness??
cumel sungguh bby tu..:)

sahromnasrudin said...

sy plak nak tanye..bile nak pakai shawl????

KUREKURE COMEL said...

hahaha...tgk muka kak mmg hilang stress la...kihkihkih...


awat akak edit smpai mcm tu skali...kihkihkih...


ape pun maintain comel...hoyeyy...

Amy Syaquena said...

hahaha..pecah perut aku tengok gambar tue..comel siut hehe..

nurkass said...

ya allah dik..
berdarah hidung akak tgk gambar tu..wakakaka..

adehh..sakit perut akak dik non oiii...guling2 kat sini..sentimental betul gambar ko dik..

Hunny said...

Hahahahhaa!!

Nia said...

lor,..kesimpulannya sekrg ni pun ko dikira baby la dik..hehe..comel jerk.

Alexandriana Alia said...

comelnya baby tu. kehkehkeh

Ina said...

kelakar gambo tu wr..kalau letak gambo senyum nampak gigi..lagi la..he.he

ghost writer said...

well...well..

apa sudah jadik!

soklan tuh merujuk pada apa yang pernah dilihat oleh anees ker..hurmm sapa anees?kenapa dia mesti nak jual rumah?rumah dia kat mana?rumah jenis aper?

bee tuh datang dari planet mana?haha

saja nak ucap selamat petang jumaat.hihi

Amieynna Amin said...

hahaha..comel nye budak tetik tu... sesuai je..
hehe

ibuintan said...

lawanya pink rose kat pala tu...


hehehhe patutlah tanggal tudung

beautiful_rose said...

suka header ko!



comelnye baby tuh erk........
meh sini cubet sikit boleh? =p

TiKa LEh said...

comel gak baby ni..hahha

Nur Misnan said...

Assalamualaikum cik putih
itu ulat bulu pun ada
siput pun ada.. hu3
comey plak cikgu putih..

niesz said...

hahahahaha..aduh! akak ni kan..haha..

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors