"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, February 10, 2011

jom main TIMANG- TIMANG...

Assalamualaikum semua...
ahaaaaii...selamat petang...

semalam & arini ramai sangat pelawat baru kat blog aku nih...
gara2 pakwe a.k.a abang angkat aku laaa nih...
dia promotekan blog aku...

ade ke dia kata aku ni "NAKAL"...

oowwhh...tak patut...
miahahahaha...

termasuk laaaa member baru dlm shoutmix aku bernama ANEES...
ntah dari mana dia wujud pun aku tak tau...
hari2 dia tinggalkan jejak dia...
terima kasih ye ANEES kerana begitu prihatin & caring tentang aku nih...

jom berkenalan dengan ANEES...

aku sayang sangat kat kau...kan ANEES...
maaf laaa, aku tak bole nak TIMANG- TIMANG kau...
harga hantaran aku mahal 25k, nanti patah sana, cedera sini dah kurang harga aku...

jadinya aku biarkan je laaa kau duk kat "RUMAH YANG KAU NAK JUAL" tu yeee...
nanti aku suh kawan2 aku promotekan "RUMAH YANG KAU NAK JUAL" tu...

korang, jom main TIMANG- TIMANG...
miahahahaha...

tadi aku g blog SINAR RAUDAH...
dia ajar cane nak TIMBANG blog kita samada berat atau ringan nak loading...

ni result blog aku...

~ maknenye blog aku xde masalah nak loading... ~
ITU YANG KU MAHU...miahahaha...


nak cube sila klik disini...
thanks amy...

TIMANG tidak sama dengan TIMBANG...


Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
~ aku nak apply jadi AHLI POLITIK laaa... ~

23 comments:

ghost writer said...

timang dan timbang tidak pernah sama dengan monorel melaka...haha

white rose said...

tembak kau bole tak?
ade persamaan dengan timang...

hahahaha...

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Dah saya timbang tadi ringan dari ustazah hehe..

insaaniyyah.blogspot.com/ 102.72 KB 0.88 seconds 0.01 seconds

ctpayong said...

sebenonya sket lebih kurang je. cuma timbang duduk diam2 atas mesin penimbang...timang ermmmm macam biasa la..@berat kena ambil kira@

kak ct : yg tidak pernah cuba...mahu ditimang suami...hoooo tak tak belani lor..mcm nangka busuk kalau belebub.

E.d.Y said...

sama la..xberat..huhu

Amieynna Amin said...

wah2 semakin popular plak akak saya ni..
sy tumpang popular gak laa..

erk..timbang2 ni fobia sikit.. hehe

niesz said...

timang baby pling best..hehe..kak, kalau kurg 100 lg best kak..ehe..

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

zati embong said...

mana leh nakal2.org nk hantaran mahal kena jd lembut2..leh up lg hntran O.o haha.

Cma Shiema said...

nmeh cma timang2 akak..
muahaha..
sape anees tu?dia nk jual umah ke?wat pe menempek kat cni??
muahahaha..byk tnye plaks..
ehh..same la berat blog kita..
selim melim gituu..
tp tataw nape org yg mai singgah komplen beratt...akak dtg blog cma tadi beraaaaatttt x nk loding??

TiKa LEh said...

yer,..cpt je dh masukblog akak ni..kehkehe

Nia said...

amboi,..siap timang2 lagi tak tahan tu..haha

white rose said...

[ABD. RAZAK]
waalaikumussalam...

hahaha...ust buat lawak...mmg laa sy berat dri ust...


[CTPAYONG]
hahaha...kak ct jgn laa dibuat semua tuh...bahaya...
mencederakan diri je...


[E.D.Y]
hahahaha...blog mmg sama tak berat...
tapi aku ni larat ke kau timang2?
hahahaha...

white rose said...

[AMIEYNA]
hahaha...fofuler kemende, ANON2 je yg penuh...hahaha...

timbang? ...upsss...i did againt...
hahaha...


[NIEZS]
tggu akak ade baby, nti kau timang2 ek...pastu jadi nanny...hahaha...

sedaya upaya akak delete mane tak perlu...


[ZATI EMBONG]
hahaha...mane ade lembut2 sekarang ni, lembut2 xde sape nak...

white rose said...

[CMA]
hahaha...xlaratnye kau nak timang2 akak...
ANEES tu kesunyiaan...dia xde kawan, dia nak kawan dgn akak, tapi akak buat tak tau je kat dia, tu pasal dia asyik2 menempek je kat sni...
kesian punya pasal, akak nak laa bagi ramai kawan dgn dia...

kesiaannn ANEES...


[TIKA_LEH]
hahaha...mcm baru menang teka kacang je...
hahaha...


[NIA]
hahaha...manje2...

Sasa Al-Sharif said...

siapakah gerangan abang angkat tu? ok la kan betambah ramai kawan. haha..

hari tu timbang blog dua tiga kali asyik berubah2 ja. mcm tak tepat sgt

white rose said...

[SASA]
ntah...aku tak kenal sape orangnye...
hahaha...

tu la, bukannye sama resultnye...

IMANSHAH said...

ececeh ada pekwe baru ye..habis tu i

white rose said...

[IMANSHAH]
hahaha...u, i letak dalam handbag...
bole dibawa kemana2...

hahaha...

MY HEART said...

Macam nak cuba timbang berat tapi malas...

ko timbangkan untuk akak ros putih.. bole?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cakap pasal timang...


ntah dapat ke tidak timang cucu nanti..


kekeke...

Hunny said...

WR, ada lagi. Mau ker? i buy one for u? jenama RSL, tali 26. Tanya la kat kawan2 yang terer main badminton. Thanx. Kalau nak, bgtau cepat tau..:)PM i kat nurhanisalwa@gmail.com

nurkass said...

timbang??..tumbang nanti..haha

Cik Nie said...

kite pon orang baru kak.. =)

jemput singgah blog..=)

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors