"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, March 25, 2011

oh, operater...please help me

Assalamualaikum...
malam yang gundah gulana...
sudah 3 hari aku meninggalkan "kanak2 ribena" demi menjalankan kewajiban seruan K...

ala, bukan dato' K...ini K xde misai punya...
hahahaha...

cuti sekolah baru2 ini banyak yang aku dapat lakukan walaupun rancangan besarnya terpaksa aku tolak...
yaa...tuntutan ini lebih diutamakan...WAJIB bagi aku melaksanakannya...

cuti2an ke Medan cancel disaat2 akhir...
naseb baik baru booookkk belum bayoo lagi...

tak kesah sebab ade sponser...
hahaha...

tangguh2kan percutian tu, laksanakan KEWAJIPAN ini terlebih dahulu...





"Hello opereter...please help me...
i lost my bus...can u send a bus to take me and 
send me back at hometown...my boyprend- boyprend always waiting me and want to ngedet2...u kenow wat err ngedet2???..."















"oh ya opereter...i'm waiting long- long jet...how dare u not listen my request...i see u in court...my boyprend always help me and love me every soon...u want see my boyprend? he is a lawyer in company WR...u kenow who's WR? she is cute girl and naughty...she has being mentally ill..."



berhabuk2 skeping london...
tak dapat g medan, g london pun jadi weiii...

~ ngetest skeping london sebab kelas minggu ni kelas BI...hahaha...~

32 comments:

KUREKURE COMEL said...

perhhhh...pergi melancong tu....
kalau busy melancong syok...hihihi

white rose said...

tu bkn melancong, tu MELENCONG...
hahaha...

IMANSHAH said...

wah semenjak dua menjak jadi pelajar u ni kan

IMANSHAH said...

wah semenjak dua menjak jadi pelajar u ni kan

ghost writer said...

dah lama sangat tak tengok phone booth macam tuh kat malaysia kan...

mungkin leh buat tunggu bus kot..ha3

selamat pagi

adol ihsan said...

Salam :

Huhu.. dah ke London da? mau ikut sama juga.. boleh ?

hehe..

Abd Razak said...

Assalamualaikum..

Ini kesan radiasi ker ustazah? hehe

therosputih said...

hadoila kak wei...sengal sengal sengal!!!!

nurkass said...

owh..yes gigirl..
your jejaka n jejaki want to see u ASAP..always miss u..haha

ahmad humairi said...

Assalamualaikum,

Aku taw,
ko selalu pegi medan,
medan selera...kan, kan??

Cma Shiema said...

g melancong you....
london?nk itot!
me spekang london hancusss

khaifaiz said...

Perghhh... London gitu. Call operator mintak hantar bas.. hahaha.. tak menahan

Nurr Kasih said...

kat mana tu wr? ada jumpa pondok phone ni satu kat cameron :).

ok good luck utk kelas english ye..

Surie said...

want to ngedet2?haha!

kemain lagi posing dlm phone box tu eh?

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

jom la kiter gi medan..
medan gopeng erk..
leh pekena char kuew yeow huhuhuhhh

Ina said...

kat mana ni wr??..macam best plak tengok pic dalam phone booth tu

Yasminhamid said...

pergh.. skeping berabuk tu...

wahida said...

dulukan mana yg penting tau!!

Faaein Himura said...

wah.. pi london ke? nak ikuttt... hehehe....

Adinda Amy Sensei said...

london? huhh best tu

Adinda Amy Sensei said...

london? huhh best tu

ibuintan said...

whahaha.... tak tahan skeping london tu...

Sasa Al-Sharif said...

siapakah wr tu? hehe

aNiS aNiSa said...

termenung jauhnyer....

nk itot..nk itot~=)

entry best : Tempat Larangan bagi Manusia~

Amy Syaquena said...

amboi bukan main lagi cek mek kita posing na.. pergi jalan sampai ke london ha!

Fiqas said...

hadoii...p london rupenya cik WR ni... sakan nooo... ada ole2 dari london tak? hihi

shameel Iskandar said...

bestnya dpy gi london. mesti mahalkn tiketnya.

syafiqakarim said...

mcm kenal tempat tu.
hahha

zati embong said...

haha kak WR, jangan gini kak.xpe pasni boleh booking lg ke indon kak O.o

TiKa LEh said...

mau ole2 dr london yer..

Raji berkata said...

hahaha ni katner eh?
mcm kt genting jer ;D

D Awana Design (Aku-Ida) said...

kaki posing betul minah ni hahaha

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors