"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, May 18, 2011

yang belum singgah, nanti disinggah

Assalamualaikum semua...
dikejauhan malam...
aku bersendirian...
bertemankan cahaya my lappy...

kakakakaka...

dah2, tak kuasa nak melayan jiwang malam2 begini...

kaki aku sakit, akibat berlarian dalam acara treasure hunt...
gara- gara nak menang, kaki aku terpeleoott...

ada sape berani menawarkan diri nak urut kaki aku?
sila beratur...

miahahaha...

kepada blogger2 lain yg belum sempat aku singgah, sok2 aku singgah ye...
line tak berapa nak sedap...
asyik2 out, asyik2 in... out in, out in... ni yg rimas...

ok, sok aku story pasal hadiah2 ye...

 ~ kad HARI GURU, GB aku buatkan...semua cikgu dapat ~

 ~ suke tengok orang senyum & happy bile makan makanan yg dimasak oleh aku sendiri ~

32 comments:

MY HEART said...

kaki mana mau urut?? charge 1k satu kaki ^_^

ada brani??

ghost writer said...

its okay WR..

amik masa kau untuk uruskan benda yang sepatutnya.

therosputih said...

dapat adiah sepesei dari Gb...best...

Amieynna said...

banyak gak dgr cite cikgu2 terpeleot tangan or kaki sbb hari guru.. hehe
nak urut? charge adalah RM5 setiap hembusan nafas.. ok x? hehe

nurkass said...

meh sini dik..
hakak urut..hehe..confirm elok..
lama tak dgr WR gelak..windunye..

Amni said...

len tenet aku pon sama kak... geram je.... ishh... nak hadiah sket... hehe... best jadi cikgu oo....

Nurr Kasih said...

mesti dapat byk hadiah kan? :D

sahromnasrudin said...

ini jkene beli mesin urut kaki la heheheee

apple hijau said...

Waah...kreatif nya GB. harus dicontohi tu..:)

wahida said...

meh akak urutkan satu badan...mesti pas tu ko tdo lena punya...hehe...

Amy Syaquena said...

Meh sini amy tolong urutkan , pengkerasnya x mahal kasi kete sebijik cukup la hehehehe~

Yasminhamid said...

selamat hari guru... rindunya kat awak. best la GB awak.. siap buat kad lagi...

Cma Shiema said...

heheh..den nk urut x reti..pulas je reti...meh meh meh..

ahmad humairi said...

singgah,
bukan menyanggah...

slmt ari guru...

Tukang cerita said...

selamat hari guru...
wahhhhh...bagusnya GB korang, siap bagi kad tuuuuu....
:)

ibuintan said...

WR... camno buleh tepeleot, mesti sakit tu..bengkak tak?


alaa jauh la, kalau dekat leh tolong urutkan

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

treasure hunt ada lari-lari? wahhh..mesti havoc.


"Selamat Hari Guru".


*kReen pun kejap ada, kejap takde. sibuk jer manjang sekarang ni.

zati embong said...

rindu kak jgak!

kaki kak kena urut 2 kak,kalau x nnt effect dia tua2 nnti.

jat nasihat kat org reti,jat sndiri x urut2 lagi,tp smpai skrg still rasa.huhu

Fiqas said...

salam WR,
selamat hari guru, sudah agak terlambat kut... tak pe , nak ucap jugak..:P

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kalau ko bayar
aku pandai mengurut

Dinas Aldi said...

Cak! dah lama tak baca entri baru di sini kan. semoga semuanya ok. masih belum terlambat untuk ucapkan selamat hari guru untukmu!

IMANSHAH said...

Selamat hari guru ya

ieda said...

akak x pandai urut .. ekkeke tapi suke kena urut .. :))

bestnyaaa dpt adiah tuu :)

kiwi said...

white rose kaki skait..kiwi bibir bengkak kena sengat tebuan..huhu..sedih (--")

Faaein Talip Roy said...

cikgu peminat setia murid2 ni.. kekeke...

Nia said...

hehehe...suami akak pun ade bawak hadiah, anak2 murid dia bagi, akak ckp kat dia, tahun depan mintak hadiah duit laaaa..:D

S..U..D..@..I..S said...

sakit bebrbaloi...ada hadiahnya betulkan kaki...hadiah lagi

adol ihsan said...

Salam..

Hahh.. jangan lupa singgah laman ADOL IHSAN..

Hehe.. :)

sahromnasrudin said...

salam ziarah di hari jumaat :-)

KUREKURE COMEL said...

seronoknya dapat hadiah...hehehe...
meh mina tlg urutkan...tp secara ganas la...mau?hihihi....

TiKa LEh said...

wah, cikgu byk dpt hadiah ek..

ummu said...

assalamualaikum Rose
aduhai kaki mu sakit ya
namun moga hatimu kan ceria
kami rindukan coretan Rose

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors