"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, June 13, 2011

WR jadi STUNT DRIVER...

Assalamualaikum...
selamat petang...

eceeehhh...bole percaye ke WR jdi STUNT DRIVER...
stunt atas katil bole...
hahaha...

ni tengah stunt dah 3 hari...
demam + batuk + selsema...punca? kuasa dua...
kakakaka...

dah sminggu balik dari aussie, baru nak demam...
adooii...gi keje pun xde semangat den...

jom terjah STUNT DRIVER ni...
sure korang demam tengok depaa ni...


 get readyyy...

 lakonan dari pemandu2 yang hebat...

 ni kira kereta polis nak kejar perompak laaa...

 makan asap laaa aku kat sini...

 asap hangit...kenyang sangat...hahaha

 ni perompak naek moto...

 punya laaaa hebat sampai terbelah dua keretanya...hahaha

 siap korang...bukan satu...

 dua...

 tapi tigaaaaaaa...

 habis ruang deme gunakan...

 tengok tuu...

 masa ni berlaku tembak menembak...konon2 tertembak pam minyak...

tadaaaa...ni laaa mamat hensem yg pandu kete ni...
ape macam korang??? demam dah???

kakakaka...



~ teringin nak makan pizza... ~

28 comments:

IMANSHAH said...

tengah bayangkan Cik Putih jadi stunt

ibuintan said...

patutla demam!!

copek sombuh yo...

white rose said...

@IMANSHAH
ammboiii...sensored u...
hahaha...


@IBUINTAN
insya'Allah, mudah2an...
terima kasih diatas doa mu...

Dinas Aldi said...

fulamakkkk! kalau tengok depan2 camni, memang konpem demam, kehkehkeh!

S..U..D..@..I..S said...

semoga cepat sembuh.....
sekali sekala stunt boleh gak uji bakat ..hehe

ahmad humairi said...

itu ubat demam tu...

dah kebah?

ghost writer said...

nih kira lakonan semula.tapi dapat layan depan mata syok jugak..takde lar sampai nak demam WR..hihi

♥cmª shIemª♥ said...

wow..dpt tgk lakonan yg real!!
sonoknye kak..mmg demam habis la..

erkk..akak demam ke..baru pas balik obesea?cepat2 g klinik tau kak!

sahromnasrudin said...

mana pic awak pakai baju stunt huhuhhhh

nurkass said...

uihhhh..
sampai terbelah dua kata ko...dahsyat...pergi cuti2 family ke dik..

apple hijau said...

peergggh!!! teruja gitu lebih2 kalau WR yg jadi stunt..ha ha

gadisBunga said...

bestnye! teringin nak try. heheh!

Amieynna said...

terbaik gile!!!

TiKa LEh said...

heheh..mcm akak pulak drive boleh demam..heheh

Yasminhamid said...

ingatkan awak yg jadi stunt driver

deeya said...

ai pun leh jadi stunt driver gak kak .. lagi hebat . boley terbalikkan kreta .. bhahaha !

Nia said...

uii,..mesti mcm tengok filem aksi kat TV tu,..tapi kali ni 'live'..mane tak demam? hehe..

ana said...

demam2...hahahaha

Nur Misnan said...

haishhhh.. ini bukan demam apa
demam dengan abang2 driver yg handsome tuh... ha3

Amni said...

akak, sila makan vitamin c... Skang mmg musim demam jugak.. Last week aku dmm gak kak.. Insha allah, vitamin c sngt elok..

sissyira said...

salammm


semoga cepat sembuh kak.

Fiqas said...

sampai demam jadinya.. itu belum WR yang jadi stunt ...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kReen teringin nak buat drift !

Tukang cerita said...

seronoknyaaaaaaa.......
:)

Annie Han Yeon Rin said...

Dasat ^_^.........

zati embong said...

huhu,hebat2.betul2 stunt driver.nk ada skali kat dlm time diorg bt 2 pn jat xsnggup rasa.

ibu qaleesya said...

wahhh hebat.. om putih banyak aksi stunt macam ni... best weh

Surie said...

Salam WR..lama surie tak menjengah sini..

skg ni dah ok tk?Mmg terbaik la aksi2 stunt tu..tapi, sila jgn tiru ok!hehe~

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors