"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, October 31, 2011

welcome BACK...

Salam sejahtera...
wait, pehal aku lak yg ucap welcome BACK...

arghh...terbalik sudah
it's ok, neberman...

apa2 pun dunia blogger ni mane bole dipisahkan...
banyak cite nak dikorek, banyak cite nak diterjah...

nak cari gadoh lagi, tu yg aku rindu tu...
kakaka...

SALAM RINDU BUAT KAMU SEMUA...
harap2 sehat & terus berusaha untuk HIDUP...

- smart idea aku ni kan -

BUNGA ROS PUTIH
-xde citer terbaru dari aku, MASIH MENUNGGU...-

16 comments:

Amieynna said...

yeahhh.. welkam back my dear sister..
rindu sudah ingin membaca blog akak..

khaifaiz said...

welcome back cik ross

Dinas Aldi said...

Ya, kita nak cakap rindu la ni.

Amboi lamanya menghilang!

Amy Syaquena said...

welcome back dear , mane la pergi lame menghilang nie..rindu sangat dearrr rindu dengan celoteh kamu..

therosputih said...

huh...tau pun cari jalan balik!! hiii...ketuk pale tu kang....ngade!!

dah2...jangan hilang2 lagik...penat nak carik...

sahromnasrudin said...

welkem bek frenz...

ghost writer said...

tak sangka aku begitu lama tak menapak di sini..

gudlak juga untuk kamu,cik puteh.

♥cmª shIemª♥ said...

salam kak ...
yallah..lamanye nyepi..
cma pun lupa nk letak link akak bila blogger meroyan ari tu,,abes semua link hilang..

welkam bek..
miss u kak..~~~

Nur Misnan said...

selamat kembali berblogging. bila nak cari gaduh dgn kita... hik3... tunggu nih

Amni said...

lamanya akak menghilang... Mana pergi? Apa cerita? Balik-balik, nehi na entri baru.. =D

aku pun dah slow kak.. Bukan bosan.. Tp kerja tak pernahnya siap.. Curi-curi menulis.. Tu pun sbb utk kepuasan sendiri.. Erm..

beautiful_rose said...

oit,cepatlah update lama sangat menghilangnye..........

Yasminhamid said...

rindu sanagt kat cik adik sorang ni... lama menghilang..

Faaein Talip Roy said...

kak puteh...

update lah lagi..

zati embong said...

kak,welcome back utk akak n jat jgak.hihi

♥cmª shIemª♥ said...

salam kakak ku sayam...
lamanya akak menyepi...penat nye sapu habuk2 kat teratak ros putih ni...
bila mau kembali...


sebulan sedah.....;'(

Adlina Husaini said...

uit dah lamaaa tak mai sini..sedapnyaa bau rose ^_^

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors