"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, July 31, 2012

Si Putih Yang Memakai Jubah Hitam

Salam ramadhan buat semua sahabat2 taulan...
rindu bangat sama kamu semua...
rasa macam peluk ketat2 jer...
wahaha... uuppss bulan pose, jgn over sangat...

mesti korang sibuk merancang menu berbuka & bersahur kan?
bagi aku, sempoi jer... ade telur, ade kicap, ade nasi jadilah...

lama jugak aku menyepi dari dunia blog ni...
sekali skala jadi "silent reader" kat korangnye blog...
saje baca, then close...

persiapan aku tuk sambut pose, simple je...
termasuk persediaan raya, sampai laa ni xde sibuk nak beli ape2...
mana yang ade je kan...

tajuk n3 aku xde kena mengena dengan cerita aku ni...
biasalaaa, suke keLAUUTT... wahaha...

aku nak mintak maaf kat korang jika tersalah kata & bahasa selama berblog ni...
andai ade yang tersinggung, terasa hati, termakan perasaan & macam2 laa...
setiap sesuatu itu, pasti ade hikmahnya kan...

"SALAM RAMADHAN & SALAM AIDILFITRI"




- Aku mimpi ditukarkan tempat kerja... -

8 comments:

ahmad humairi said...

selamat berpuasa,
Selamat berbuka ngan telur & kicap,
Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir Dan Batin.

white rose said...

adoii...cikgu, cikgu...
telor ngn kicap erkk...

Dinas Aldi said...

Salam dik White Rose, amboi lamanya menyepi, rindu wehhh!

Akak baju raya pun takda lagi nih. Silap2 takda baju raya pun tahun nih tapi akak tak kisah pun, hehe.

Akak pun mintak maaf banyak2 naa.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam kak WRku sayammmmm....
lamo weh akak nyepi...mane g kak?
akak sihat dop? selamat berpuasa gak ye..
maaf segala salah silap antara kita..

misshhhhh u much much much...

:) :) :) :)

Sunah Sakura said...

uiks....awalnya wish hari raya..heheheh...

ayat dalam gambar tu...rasanya lelaki pun macam tu gak kan... :)

ibuintan said...

white rose...... miss u sooooo much


nape lama sgt bercuti, slamat berpuasa ye... minggu depan leh soping kan

adol ihsan said...

Salam ..

uhuk2 .. lama betul menyepi ye ..
salam ramadhan =)

tukang karut said...

selamat hari raye....
maaf zahir dan zahir,batin tkde la kot???kan white rose????huhuhuuh

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors