"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, May 26, 2010

berdiam adalah lebih baik...

salam seemua...

aku mahu berdiam seketika...
mungkin akan lama tidak berblog...

maafkan aku...

mulai hari ni, blog ni akan senyap & sunyi...
aku tak mahu mengganggu kamu...

maafkan aku...


"BERDIAM ADALAH LEBIH BAIK"

~
wHite R
osE ~
''''''''''''''''''''''''''
serba salah...
berkemungkinan delete blog & fb...

15 comments:

blueCITY® said...

salam ros muchuk,

kenapa
mengapa
sebab apa ni?
ada msalah ke dik?

tak nak ganggu siapa nih?
hmmmmmmmmmm....

bagi akak,
ros tak pernah ganggu akak
tapi selalu ceria kan akak
sebab akak pun makin moody
juga makin malas membelog
tapi kerana ada kawan2 spt ros lah
yg buat akak teruskan
semangat datang

tak per la,
kalau ros nak rehat seketika
nak diam sementara
pergi la dik
tenangkan minda n jiwa mu
semoga kembali dengan senyuman manis
kembali dengan hati berbunga

jaga diri
gonna 2 miss u bebeh...

white rose said...

salam kak biru,

maaflaa...
takde ape2 pun...
sy ok...

cuma nak berehat seketika...
sudah letih melayan...
nak layan diri sendiri pulak...

sy pun suke dtg ke blog akak...
akak bgi komen ceria2, nasihat...
sy akan merindui blog sy ni...

ape2 pun insya'ALLAH sy dtg komen...
cuma sy tak update blog je...

tq kak memahami sy...
akak jgn sedey2 ye...

HIDUP MESTI DITERUSKAN!!!

nite akak...

Abd Razak said...

Salam...

Perlu berihat...

sahromnasrudin said...

kenapa nie ustazah? merajuk ke?? ke ustazah dihantar pi berkursus-kursusan???

qaseh mas said...

salam dik,
sedih..mungkin akak kehilangan lagi kawan maya akak yang akak anggap shbt maya.
tapi mesti ada asbab yang teguh utk Rose berehat atau delete blog
akak pun pernah delete blog lama akak,atas sebab tertentu tapi takde kaitan dengan kawan2 maya.sayang juga masa akak delete,followers akak dah 179 orang,rasa kerdil sgt sbb blog tu,baru berusia setahun,blog just contengan rasa rindu pada kerjaya akak.
tapi lepas tu rasa sayang jadi akak delete entry mana yang agak sensitif tapi tak publish lagi.
entahlah ni wordpress akak buat masalah pula.asyik ada masalah je bila akak nak masuk buat post dan kemaskini sidbar.ikutkan wp ni kalau kita tukar themes,semua widgets tetap ada x mcm Bspot.akak pun ucapkan terima kasih sbb rose dudi tempek wp akak kat sidebar rose ni

akak ada wat blog privacy,tapi jrg updates sekarang ni...
blog tu link dgn satu blog rasmi tugas akak,kalau rose perasan,:).email Rose apa ek?yang kat dalam wordpress akak tu ek?

ops sorry pjg berjela pulaks.

Nur said...

takpelah.. semoga berbahagia dengan rehat yang panjang..

kalau nak relaxing pegi le berurut.. syok je..

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Kak ani singgah tepat pada masa sedih ini.

Berehatlah sehingga bila tak ready besok jengoklah kami kembali.

Kalau kita bahagia dengan sesuatu yang kita kerjakan dan ia tidak menggangu kebahagian orang lain, kenapa kita mesti hentikan kegembiraan kita. Teruskan dengan sesuatu yang mengembirakan kita. Kita yang tahu diri kita.

Semoga White gembira selalu. Salam dari Kak Ani. Sedih........

K I R I M A R U~ said...

akak white rose =( nape ni?

ilang la tempat saye nk mengadu pas ni isk3....

mungkin ini yg terbaik utk akak xpela

sila kembali agi di alam maya ni okeyh.. saye tggu...huhu

taking care !

Qaseh Mas said...

salam Rose
akak ada hntar email pada rose ya.TQ

blueCITY® said...

ros cayang,
dah okay ke belum?
hukhuk...
senyum senyum ya
baca buku wanita harus bahagia
lalallaal

jaga diri selalu

beautiful_rose said...

berdiam itu kadang2 lbh baik dari bersuara...
sepi itu adalah ketenangan.

ween said...

selamat beristirehat drpd dunia blogging :)

sahromnasrudin said...

bile ustazah mahu kembali berblog????

blueCITY® said...

salam ros,
apa khabar dik?
semoga sihat dan ceria2 selalu
ke cuti kawin nih?
lalallalala....
senyap2 je ya. kata nak senyap kan kan?
ekekekkek

Amieynna Amin said...

kak..
rindunye kat kamu..
rindu nak baca coretan kamu..
cepatlah menulis lagi...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors