"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, May 4, 2010

mula- mula panas, pastu cool...

salam semua...
rasa macam dah lama je aku tak update blog nih...

~hahaha...

dah tiba musim malas nak hapdet...

cuti minggu ni busy ya amat...
ngan anak2 buah aku balik, ngan kakak, abang n adik aku balik jugak...

melayan dorang je laa sepanjang sabtu n ahad ni...
tapi aku still sempat g main bola tampar...

aku dapat award nih dari cikgu azza yang sangat2 small...hahaha...
so, aku nak bagi award ni kat korang yek...
sila amik...

1. kak biru ~ yang sentiasa berada dalam dunia cinta ADAM & HAWA,
2. kak ili ~ sekrang menjdi busy women sejak ade butik on9...
3. pokcik sahromnasrudin ~ yang sentiasa melayangkan mindanya seketika
4. kak masyitah ~ sentiasa menceritakan kisah2 tauladan & menyentuh jiwa
5. kak ani ~ sentiasa bahagia bersama keluarga & cucunya yang tercinta
6. kak ummi ~ always terkenangkan memori semasa zaman persekolahan
7. kak jonny ~ suke gambar mengenakan tuala dikepala bersama abang kash...
8. jane ~ yang sentiasa memberikan komen serta space yang panjang giler...
9. senpai chikara ~ always busy sejak bertukar off...
10. kapten ~ begitu fanatik ngan cite2 aweks nye...
pastu sape2 yang aku tak senaraikan ni sila amik ye...


kelmarin aku dah mula memakai lotion pati halia xtra hot...
brand mustajab...

memang superb laaa...
panasnya jangan cakap...
~hahaha...

tapi mula2 je panas, pastu cool laa...
xdelaa sampai aku berkipas lepas menyapu seluruh kawasan berliku...
~miahahaha...


Losyen Mustajab Pati Halia "Extra Hot" (Lotion Mustajab Extra Hot)

-Urutan seluruh badan
-Membakar lemak dan melangsingkan badan
-Sakit otot dan sendi
-Kembung perut dan sakit belakang
-Mengurangkan selulit
-Melegakan sakit akibat senggugut
-Sesuai untuk wanita lepas bersalin (Hanya selepas 4 bulan)
-Lebih panas dari "Losyen Mustajab Pati Halia" biasa

Dapatkan produk ini secara online di :-
sini


yeay, berat aku dah turun 1 kg...
ni baru dalam beberapa hari je...
sabar ok!!!...

yup, dalam nak turunkan berat ni kena banyak bersabar...
nak makan itu, ini pun kena bersabar...

tanamkan semangat yang kita akan dapat makan macam2 lepas dah dpt bentuk badan yang ideal nanti...

watlaa seolah2 kita sedang mengejar makanan kesukaan kita...

alamak!!!...
terrindu lak ngan KFC...
~huhuhu...

YA ALLAH, KUATKANLAH SEMANGAT AKU...
amin...

wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
asyik nak membuang jer nih...
xpe, aku pasrah...hahahaha..

12 comments:

blueCITY® said...

salam ros,
heheheh..
akak doakan yg terbaik buatmu oaky
akak juga begitu
sejak berada dikampong
masa nak blog sedikit malas
masa utk mak ayah adik beradik la kan
hehheheh...

caiyok caiyok!!!!
jaga diri comel sokmo ler
hehehhe

white rose said...

salam kak biru...

insya'Allah,
akak pun jaga diri jugak tau...

eh, n3 ni xhabis taip lagi tau...

sy nak bagi award...
sila amik ye cik akak biru...

Cikgu ILi said...

Babai KFC..
Babai Shabu-Shabu...
Babai Pizza HUt.

Tak boleh dah makan dalam masa setahun ni..

white rose said...

babai kak ili...



~hahahaha...

blueCITY® said...

hahahahha..

ada sambung2 ya
ekekek
=p
yeh yeh
akak ambik la award ni
sesak2 leh gadaikan
ekekekek..

blueCITY® said...

ros,
betul betul
ku ingin menjadi hawa
dan biarlah dia adam
hahhaha

white rose said...

kak biru~

hahaha...sambung2 ni bile tetibe lak nak tambah ayat...

miahahaha...

award ni kalo leh di gadai, dah lama sy gadai dlu...hahaha...

dah tentulah akak tu hawa...xkan teringin nak jadi adam laks...

hahahahaha...

Kunang-Kunang said...

Salam White Ros,

Tahniah dapat turun 1kg. Terus perkuatkan azam dan disiplin.

Tahniah juga dapat award dan terima kasih. Malam ni jugak akak ambik award ni dan letakkan di rumah akak.

white rose said...

salam kembali kak ani...

insya'Allah, mudah2an usaha sy ni berterusan...

TQ kak ani sebab amik award nih...

sahromnasrudin said...

terima kasih byk2 atas award ini..teruskan usaha baik anda utk mengurangkan berat badan anda..yg penting, ada keazaman..ingat pesan sy "layangkan minda kita dengan meluaskan langit pemikiran kita " huhuhuhu

Ida chubby said...

tahniah!!bestnya ada penurunan...akak naik lak huhuhu...best ke pakai krim tu? ada rasa gatal2 x panas nnt?

qaseh mas said...

salam rose
tahniah.wah akak tak dpt turunkan lah rose.7 bln sblm ni akak dah susut hampir 16kg dari berat masa akak ngandung dulu (85-86kg)tp lepas berhenti breast feeding sebab kena amik satu ubat yg beri kesan pada baby,berat akak macam di pam-pam lah rose.

TQ ya rose sudi beri akak award.sorry baru malam ni akak dapat jejalan habis kat rumah rose.(macam qodho' le pula,:))masa tarikh rose beri award ni,akak masih di wad.

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors