"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Monday, July 12, 2010

Menggilap Mutiara...

Salam semua...
selamat malam...

minggu ni busy sangat...
aku terlibat sebagai urusetia Program Menggilap Mutiara...
diadakan di Pasir Salak Resort...

walaupun ia hanya dikawasan kampung tok & opah aku,
aku berbangga dengan kerjasama mereka...
malah mereka yang menganjurkan program ini tuk menggilap pelajar2 yang lemah dalam matapelajaran...

~ Hari Pertama ~

terima kasih diucapkan kpd Pasir Salak Resort kerana sudi mengajurkan program2 sbegini...
insya'Allah, mudah2an program sperti ini akan diadakan lagi...

yeah, aku sanggup beri kerjasama lagi...
sebab ade kolam...
leh aku terjun malam2...
hahahahaha... (ayat terkutuk)... :P

selesai je program,
aku trus g shooting di Pasir Salak Resort & sekitar Terowong Pasir Salak...
yeeeeeeehaaaaaa...

~ Hari Kedua ~
berbatik- batik...




Myspace text generator~ lappy aku masih demam...

11 comments:

a.z.n.e.e said...

ooo bizi ek.. enjoy2 tau dgn aktiviti...

nnt suh sms akak nk design butang mane.. akak booked kan.. Insyallah lg 2 mggu butang baru smpi.. no.hp amek pd kak ili yea...

white rose said...

ok kak...nti sy mintak no akak kat kak ili...thanks...

Abd Razak said...

Salam...

Moga usaha & program yang diaturkan mendatangkan kebaikan kepada pelajar..

sahromnasrudin said...

semoga pelajar2 ini dibekalkan dgn ilmu yang mencukupi

KIRIMARU said...

ow g jalan2 ek... kantoi

Nia said...

eh, kat pasir salak ada resort ya? (nampak sgt blur...huhu)hmm,..bleh survey ni nanti..

Nakamura Kazuki said...

lappy deman lagi ke..ni tak leh sembuh dah kena beli lappy baru ni..hahahah

Yasminhamid said...

moga mutiara yang digilap akan kekal sinarnya...

Cikgu ILi said...

Lenkali cakap kat penganjur..kalau buat kat tempat ada kolam lagi saya nak join.

Nur said...

wahhh... bestnya cikgu makan angin..

tak pernah pegi pasir salak resourt.. best tak?.=)

Nakamura Kazuki said...

ustazah mana gi ni..lama tak hupdate..gi dating ekkkk? bilala bleh togede-gede dengan ustzah..

baru perasan..10 bunga bucuk macam..tau la ambe tak mandi lagi tapi katala wangit banget2 seh!,,kuciwa den kuciwa..hahahha

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors